Prima decada a Noului An este o perioada mai optimista pentru ca MiculBenefic, Venus este in aspect foarte bun cu perechea Jupiter-Uranus, iar Mercur revine in miscare directa in semnul de foc al Sagetatorului. Zodia Capricorn, cu Nodul Nord, Pluton, Soare si Marte este plina de forta si ne determina sa actionam mai hotarat. Luna continua descresterea pana pe 4 ianuarie. Atunci se realizeaza conjunctia Soare – Luna (Luna Noua si eclipsa de soare), cu  Soarele in Capricorn. Acest eveniment poate fi considerat un inceput pentru planurile noastre concrete din acest an.

Soare in Varsatori sau Ascendent Varsator

Acesti nativi sunt cam epuizati dupa zilele pline de verva si intalnirile cuprietenii. Din punct de vedere financiar le merge bine. Sunt in continuare sanse pentru castiguri frumoase, unele chiar peste asteptari. Exista totusi o problema ce trebuie rezolvata; fie au de primit niste bani si acestia intarzie, fie au de facut o cheltuiala pe care o tot amana. Probabil ca, in jur de 10 ianuarie, vor hotara sa faca si asta.

Sistemul lor imunitar este pus la incercare; pot contracta raceli sau gripe. Incepand cu data de 8 ianuarie sfera sociala devine atractiva; apare fie o relatie utila, fie se va remarca atragand un (o) prieten(a). Poate fi vorba si de o relatie cam…ilegala.