Varsatori sau Ascendent Varsator

Orientare si concentrare pe munca, valori, bani. Implicare energica in negocieri, afaceri, comert, evaluare, organizare si restructurare a planurilor de munca si afaceri. Atasamentul fata de valorile materiale este acum mai puternic si unii vor dori sa faca investitii sau cheltuieli importante. Nu este momentul potrivit pentru astfel de decizii, pentru ca dupa 10 martie sa mai reflecteze daca lucrurile dorite sunt conforme cu nevoile reale. Nu este pusa la indoiala abilitatea lor financiara, insa Uranus poate da evenimente neasteptate, iar Luna neagra persista in casa banilor pana pe 24 martie.

Atentia si interesul acestor nativi se muta pe relatiile cotidiene si mediul inconjurator. Dupa 10 martie au loc multe intalniri, discutii, evenimente trepidante. Activitatile intelectuale sunt revigorate. Intrarea lui Uranus in casa a III-a va determina pentru urmatorii 7 ani multe schimbari in relatiile apropiate, evenimente neasteptate dar va avea o influenta buna asupra mentalului, dandu-le mai multa inventivitate si dorinta de a initia activitati noi. Deocamdata, alaturi de Mercur si Jupiter intrarea Soarelui activeaza puternic zona vietii cotidiene si functionarea mentalului, aduce optimism si viziune larga asupra vietii, dar exista o relationare deficitara intre planete. Multe demersuri vor fi obstructionate, amanate. Dupa 24 martie se strecoara si un anume pesimism, iar odata cu intrarea lui Mercur in mers retrograd, pe 30 martie se impune prudenta si tact in tot ce fac. Dificultati in calatoriile lungi sau scurte.

Intre 3 si 27 martie planeta norocului, Venus le da seninatate, frumusete, stralucire in societate, tact si dorinta de conciliere. Zilele de 9-12 martie sunt promitatoare pentru intalniri si discutii placute, pentru a cuceri bunavointa celor din jur.