Varsator si ascendent in Varsator

Necesitatea de a examina natura relatiilor in care sunt implicati va determina multe intalniri, discutii, reluarea unor negocieri. Incepand cu 3 august Mercur devine retrograd zadarnicind comunicarea, informarea si evaluarea corecta a lucrurilor. Totusi, nativii vor avea ocazia unor intalniri si discutii placute, insa nu tocmai constructive; daca s-au implicat in actiuni sociale ori caritabile doresc sa se retraga pentru ca nu au obtinut rezultatele scontate.

Luna plina din 13 aduce momente pline de farmec, de intalniri de dragoste. Pentru unii nativi apare dorinta sau decizia de a se casatori, insa pentru altii se impune cu necesitate clarificarea unor probleme cu membrii de familie, necesitatea unor compromisuri.

Intrarea lui Marte in casa muncii, pe 3 august, insemna sporirea responsabilitatilor, un volum mare de munca. Stradania de a indeplini o munca de calitate va fi obstructionata de variate probleme si situatii imprevizibile, de conflictele cu colegii sau angajatii. Sanatatea poate fi afectata de mici accidente, inflamatii, infectii, intolerante digestive, eruptii cutanate sau agravarea unor vechi afectiuni.

Dupa 22-23 august preocuparile financiare legate de valorile materiale provenite din parteneriate sau mosteniri au sanse de reusita. La fel de bine se pot obtine finantari, burse, sponsorizari, etc.din surse diverse.

Calatoriile si actiunile legate de studii (invatare, examene, alegerea domeniului etc.) sunt slab aspectate si ingreunate de incurcaturi, dezinformare, intarzieri, lipsa de intelegere si alte dificultati care-i pot lua prin surprindere.