Perioada este sub influenta Soarelui in Varsator in bun aspect cu Jupiter din Berbec. Marte in Varsator aduce energie sporita, mobilizare, lupta, aventura, evenimente bruste. Se realizeaza astfel o combinatie exploziva, fata de perioada anterioara. Dinamismul, extravertirea, pasiunea, independenta, originalitate, incredere in viitor, agitatie, curaj. Mercur in Capricorn si Saturn din Balanta mai atenueaza din entuziasmul nostru nemasurat. Luna este in descrestere, deci trebuie sa muncim cu perseverenta la toate planurile incepute.

Taur sau Ascendent in Taur

Cariera devine centrul de interes si actiune pentru cei mai multi. Dupa ce au cugetat si planuit indelung a venit momentul sa faca ce si-au propus. Muncesc cu spor, ei simt oportunitatea de a dovedi cat sunt de competenti si lucrurile merg bine. Mai ales in zilele de 24 si 25 ianuarie au mult spor.
Cei tineri sunt foarte constienti de necesitatea unei bune pregatiri teoretice si practice. Insa chiar si cei maturi vor simti ca nu au suficiente cunostinte, ca trebuie sa aprofundeze, sa se specializeze ori se simt atrasi de noi domenii stiintifice. Pentru cei care au lacune in cunoastere apar probleme, evenimente neplacute din care pot extrage lectii de viata, in zilele de 26 si 27, astfel ca isi vor da seama ce trebuie indreptat in activitatea lor.
In continuare, au noroc sa fie sponsorizati, sa obtina cadouri sau castiguri din diverse surse, de la partener, de exemplu; 28-30 ianuarie sunt zile mai favorizante.