Au nevoie de a stabili in mod clar anumite aspecte ale profesiei. Isi doresc o directie potrivita aspiratiilor lor si sigura pentru evolutia carierei; de aceea vor respinge unele propuneri ce par neconvenabile. De fapt, asa cum li se prezinta lucrurile, la modul idealist si neclar, nu au cum sa accepte noi responsabilitati.

Reorganizarea locului de munca inseamna efort sporit (pe 22-23 februarie), dar si o schimbare de conduita. Relatiile sociale, sunt redefinite; vor decide sa adere la anumite grupuri si organizatii conforme cu idealurile lor. Cei care au obtinut un nou statut social cunosc si o reevaluare a personalitatii, o recunoastere a noului lor statut. Au multe intalniri, iau parte la evenimente mondene, lumea li se prezinta in alta lumina. Se pot astepta si la lucruri neplacute: prieteni falsi, neintelegeri, dispute cu persoane ce au viziuni diferite.

Cei care nu si-au definitivat studiile au sanse bune de a invata, a calatori pentru acest scop, a descoperi un domeniu interesant, probabil ca este legat de arta (27-28 februarie).