Taur si ascendent in Taur

In jur de 1 iulie sunt momente mai dificile si se pot isca neintelegeri cu cei din jur, cu colegii de munca. Dupa 5 iulie relatiile se imbunatatesc vizibil si ei vor da multa atentie restabilirii armoniei in mediul inconjurator.

Nativii au o viziune proprie, entuziasm si vointa de actiune in sfera valorilor materiale. Sunt optimisti si foarte determinati sa actioneze pentru realizarea unor scopuri practice. Se vor stradui sa puna in concordanta necesitatile si aspiratiile cu privire la familie, loc de munca si propriile placeri. Pot fi obsedati de ideea ca nu s-au ocupat suficient de casa si membrii familiei, ca au datorii si obligatii morale fata de acestia; in acest sens vor gasi modalitati, vor face demersuri care sa intareasca legaturile afective. Eficienta la locul de munca este foarte buna si spiritul lor constructiv poate face minuni. Sunt buni organizatori, buni executanti, rabdatori, metodici, responsabili, ambitiosi. Pot ajunge la rezultate foarte bune in timp foarte scurt. Nu este exclus sa atraga invidia unor persoane. Ar trebui sa fie atenti la sanatate si la regimul alimentar ce poate scapa de sub control.

In planul social nu sunt evenimente si daca au facut anumite planuri si au sperat ca vor primi un sprijin s-ar putea sa fie dezamagiti de persoanele in cauza. Vor trebui sa se bazeze pe fortele proprii, pe autoperfectionare si invatare.