Taur si ascendent in Taur

Acesti nativi au multa energie si dorinta de a se bucura de timpul liber, prieteni, copii, jocuri, arta, societate, placeri. Au multa forta de exprimare, de actiune si determinare in relatiile cu mediul incojurator. Sunt decisi sa isi urmeze propriile idei, sa profite de toate posibilitatile de reliefare a persoanei lor si de a dovedi celor din jur cat sunt de talentati, inspirati, prietenosi, seriosi. In timp ce unii vor inclina mai mult catre distractii si petrecerea placuta a timpului liber, altii se vor ocupa de situatia locului de munca, de cautarea unei slujbe mai bune. Cei tineri se pregatesc pentru examene, probe, interviuri; reusita va fi doar de partea celor care au cunostinte temeinice sau o buna pregatire. Oricum, intre 10 si 23 septembrie, toti sunt cuprinsi de spiritul ludic, de dorinta de a comunica si interactiona cu cei din jur; vor simti nevoia de eliberare a energiei interioare. In jur de 12 septembrie (Luna plina) vor avea parte de intalniri si evenimente, atmosfera emotionanta. Cei singuri vor intalni persoane fermecatoare si se vor indragosti.
Incepand cu 19 septembrie se pot reaprinde conflicte de familie prin aparitia unui eveniment brusc ce readuce in atentie probleme mai vechi nesolutionate. Actiunile constructive de imbunatatire a confortului casnic sunt solutii preferabile!

Ultima saptamana din septembrie obliga la concentrarea atentiei pe munca de zi cu zi si responsabilitatile obisnuite. Vor trebui sa faca fata unor evenimente, schimbari, locuri noi de munca sau invatatura, sa se adapteze unor reguli noi si situatii neprevazute. Aceste schimbari sunt incarcate de emotii dar si de entuziasm, dorinta de a reusi, a progresa, iar Micul Benefic (Venus) ii va ajuta. Exista totusi aspecte proaste care afecteaza pe cei cu un nivel scazut de pregatire, cu restante la nivel educational. Luna noua din 27 septembrie va declansa nemultumiri, nesanse, conflicte la locul de munca, ciocniri de orgolii.