Taur si ascendent in Taur

Interesul acestor nativi se indreapta spre analizarea si trierea relatiilor, cautarea unor legaturi serioase in vederea casatoriei. Aspectul material este la fel de important ca si cel afectiv; apar neintelegeri cu unii parteneri, cu familia, legate de cheltuirea banilor sau de unele investitii nepotrivite.

2-3 noi. exista motivatie pentru cariera si obtinerea recunoasterii profesionale si se vor implica cu seriozitate sa depaseasca dificultatile. Pot aparea adversitati, concurenta sau dusmanii, dezvaluiri expuse in public, teste care le pun la incercare capacitatile de aparare.

4-6 noi. cauta sprijinul emotional al prietenilor; pot intalni persoane interesante cu care se armonizeaza si cu care, avand gusturi comune, interactioneaza bine.

7-8 noi. este o zi in care se simt coplesiti de problemele din familie, cauta sa inteleaga sensul unor evenimente; unii viseaza la iubiri extraordinare.

In jur de 10 noi. – Luna Plina – sunt mai increzatori, atragatori, plini de speranta, dispusi sa relationeze, sa accepte schimbari in modul lor de a privi lucrurile, sa capete o viziune mai larga asupra lumii.

12-13 noi. sunt dispusi sa cheltuiasca mai mult pentru distractii, calatorii, pentru persoana iubita sau pentru a se arata in lume cu o imgine noua, care sa atraga si sa impresioneze.

Ziua de 13 poate fi speciala, cu impact psihologic; pot avea o intalnire de destin cu persoana ce va determina schimbari profunde in viatalor.

17 noi. primesc bani, cadouri, fonduri sau un venit suplimentar de la locul de munca.

19-20 noi. au energie, vor sa se afirme, sa socializeze, sa calatoreasca, sa intre in competitii, sa afle lucruri noi, sa evolueze, sa-si imbogateasca cunostintele, intr-un fel sau altul; vor sa demonstreze ca pot face mai mult decat pana acum.

21-22 noi. sunt incarcati de responsabilitatile de fiecare zi sau la locul de munca; depun eforturi insa nu pot multumi pe toata lumea.

25 -26 noi. zile in care evenimentele sunt speciale, cu impact psihologic; pot avea o intalnire de destin cu persoana ce va determina schimbari profunde in viata lor. Unii se pot indragosti ori sunt prinsi in pasiuni tulburatoare.

27 noi. iarasi o zi cu incarcatura mare de emotii si senzatii placute; distractii, calatorii in strainatate, aventuri, trairi estetice, dorinta de elevare culturala si spirituala.

29-30 noi. interese profesionale, preocupari pentru dreptate, credinta, independenta, idei filozofice, educatie superioara, obiective de anvergura pentru cei indrazneti.