Taur sau Ascendent in Taur

Viata sociala este in plina efervescenta chiar daca Uranus paraseste aceasta zona a vietii lor pe data de 11 martie. Au parte de intalniri si contacte cu prieteni, activitati in cadrul unei organizatii sau club. Sunt bine priviti si laudati, sustinuti si incurajati, sau intervievati, primiti in anumite cercuri la care doresc sa adere. Vor avea loc schimburi de idei, confruntarea idealurilor proprii cu cele colective. Intalnirea unei persoane deosebite sau aparitia unei sanse poate avea loc in prima saptamana, apoi sustinerea planetara se diminueaza.

Dupa 10 martie vor simti tot mai acut nevoia unei perioade de introspectie si reexaminare a scopurilor propuse, a directiei de viata. Vor dori sa puna in concordanta dorintele si posibilitatile lor reale, sa corecteze ceea ce este gresit sau necorespunzator.

Planul profesional este acum bine aspectat si in deosebi pentru cei care sunt implicati in activitati artistice. Apar circumstante favorabile pentru afaceri, isi fac o imagine buna, intre 3 si 27 martie, cu sanse de stralucire si succes (in jur de 10 martie). O anumita problematica apare la locul de munca in jur de 15 martie; poate fi vorba de o revenire la un statut, o pozitie, o decizie. Ultimele zile ale lunii (29- 31) aduc responsabilitati sau restrictii in zona muncii; pentru altii vor fi (sau vor reveni) probleme de sanatate ce privesc rinichii sau ficatul.