Taur si ascendent in Taur. 

Nativii Taur au multa energie afirmativa si doresc sa fie admirati, apreciati fie pentru talentele si capacitatile lor intelectuale, fie pentru actiunile ambitioase pe care le intreprind. Incep sa privesca viata dintr-o perspectiva noua, sa accepte responsabilitatile cu mai multa ingaduinta si sa vada in munca lor partea pozitiva, nu doar conditionarile si stresul

Luna decembrie este o perioada foarte buna pentru studii, largirea orizontului, plimbari si imbogatirea cunostintelor artistice: distractii, vizionarea spectacolelor, vizitarea muzeelor si expozitiilor, calatorii in strainatate.

In jur de 10 dec.- Luna Plina – problema banilor le va acapara toata atentia si se vor impune unele decizii cu privire la cheltuirea sau economisirea, impartirea unor bani sau bunuri. O schimbare la locul de munca sau alte evenimente pot sa impuna schimbari de atitudine si actiune; se pot face cheltuieli mari pentru educatia copiilor, pentru studiile proprii sau calatorii in strainatate. Bunastarea materiala si fizica cere atentie, reorganizare a muncii, disciplina alimentara si renuntarea la obiceiurile proaste.

Este si o perioada in care se petrec schimbari profunde in gandire declansate de anumite evenimente sau mai curand de impactul pe care il au asupra lor intalnirile, contactele si schimbul de idei cu anumite persoane. Pot fi intalniri de destin desi, la inceput, pot sa fie surprinsi, iritati de comportamentul acestor persoane, sa intre in dispute cu acestea. Toate intamplarile prin care trec ii vor determina sa mediteze si sa faca o introspectie serioasa pentru a intelege ce trebuie schimbat in comportamentul si viata lor.

Dupa 23 dec. se creeaza conditii pentru reusite profesionale, evolutie buna in cariera, promovarea numelui si imaginii lor in societate; daca au activitati artistice vor fi bine sustinuti de aspectele planetare.

In jur de 24 dec.- Luna Noua – vor simti nevoia unei deschideri spre spiritualitate dar si spre cunoastere; vor dori sa mearga la biserica, sa fie mai buni, mai generosi, mai culti, mai maturi, sa se intereseze de religie, filozofie, studii superioare, limbi straine, calatorii in strainatate.