Taur sau ascendent in Taur

Incarcatura de planete din casa a XII-a le pune rabdarea la incercare, le aduce evenimente ciudate, provocari, informatii neclare sau trunchiate, dorinte secrete, interese egocentrice, nemultumire, stres, oboseala, griji. Luna noua din 3 aprilie declanseaza o stare de neliniste. Nevoia de interiorizare devine puternica si au impresia ca persoanele din jur nu-i inteleg. Actiunile lor se desfasoara pe doua planuri: la nivel social  au contacte favorabile, sunt bine vazuti si sustinuti (pana pe 21 aprilie) si planul secret prin actiuni subterane iesite din subconstient, proiecte, analiza si munca in singuratate.
Luna plina din 18 aprilie pune accentul pe anumite probleme mai vechi; pentru unii nativi e vorba de dificultati la locul de munca: conflicte, ostilitate, revendicari, pierderea postului, retrogradarea, sanctionarea sau alte aspecte neplacute. Pentru altii neplacerile sunt legate de sanatate, de aparitia unor simptome ingrijoratoare, de primirea unor diagnostice (unele pot fi gresite) ori de recomandarea de a suferi operatii chirurgicale (daca e posibil, ar fi mai bine sa se amane aceste interventii). Protectia pe care ar trebui sa le-o dea Jupiter este destul de slaba.
Exista pana pe 21 aprilie o buna aspectare a planului social, a proiectelor de viitor, activitatilor de grup, intalnirilor cu prietenii; asocieri, reuniuni, tratative. Pot cunoaste o persoana care sa le aduca protectie, sprijin, noroc.
21 aprilie le aduce Soarele pe ascendent si dorinta de progres, de afirmare, energie afirmativa. Apare o nevoie sporita de afectivitate, dorinta de a primi si oferi iubire si o generozitate exagerata. Unii nativi isi pot pierde capul, se pot lasa pacaliti, vrajiti si indragostiti de o persoana nepotrivita pentru ei. Este prezenta o anume tensiune emotionala; iubiri secrete, ciudate sau nepotrivite pentru unii, insa altii vor avea trairi artistice intense. Evenimente bizare, neobisnuite pot sa apara ori sa primeasca informatii interesante, cunoasterea sau intelegerea unor lucruri deosebite, a unor concepte, idei filozofice ori creative intr-un anumit domeniu. Pentru cei care au activitati sau profesii artistice apar situatii favorabile mai ales in ultima decada cand imaginatia este hiperactiva si dorinta de exprimare e mai puternica.