Perioada este sub influenta Soarelui in Varsator in bun aspect cu Jupiter din Berbec. Marte in Varsator aduce energie sporita, mobilizare, lupta, aventura, evenimente bruste. Se realizeaza astfel o combinatie exploziva, fata de perioada anterioara. Dinamismul, extravertirea, pasiunea, independenta, originalitate, incredere in viitor, agitatie, curaj. Mercur in Capricorn si Saturn din Balanta mai atenueaza din entuziasmul nostru nemasurat. Luna este in descrestere, deci trebuie sa muncim cu perseverenta la toate planurile incepute.

 

Scorpion sau Ascendent in Scorpion

La locul de munca apar sanse de imbunatatire a conditiilor, de evidentiere, promovare, obtinerea unei retributii superioare. Se pot schimba relatiile de munca, colaborarile si, pentru unii, chiar slujba propriu-zisa. Totul poate avea legatura – mai mult sau mai putin directa – cu strainatatea. Sansele bune pentru acest domeniu al vietii continua sa apara pana in iunie si acesti nativi trebuie sa le aiba in vedere.

Preocupari importante vor fi legate si de locuinta, familie. Au de rezolvat probleme presante; reorganizarea spatiului, marirea familiei, mutarea etc. Toate acestea pot fi legate si de schimbarea locului de munca. Acesti nativi sunt foarte ocupati, au multe intalniri si drumuri de facut. De exemplu, zilele de 26 si 27 ianuarie sunt stresante, pline de incidente neplacute la drum, obstacole, intarzieri, demersuri lipsite de finalitate.