Scorpion si ascendent in Scorpion

Luna noua din 1 iulie isi produce efectele in casa a IX-a, a cunoasterii superioare si a calatoriilor; vor simti o dorinta de schimbare, de iesire din rutina zilnica. Lucruri neasteptate, rasturnare de planuri, renuntari sau amanari se pot produce in primele zile ale lunii. Dupa 5 iulie sunt circumstante mai bune pentru a experimenta obiceiuri, idei si locuri noi, pentru a scapa de monotonia vietii obisnuite. Se impune totusi o atitudine prudenta in ceea ce priveste calatoriile si examenele. Zilele de 7, 15, 23 iulie pot sa evidentieze lipsa de prevedere, de organizare, deficiente si lacune in cunoastere.

Perioada este marcata de eforturi in domeniul financiar; exista un dezacord in gestionarea bunurilor comune, se cheltuiesc bani pentru acoperirea unor datorii, pentru reorganizarea unei afaceri. Se impune planificarea, imbunatatirea, innoirea activitatii profesionale; vor avea multe idei originale pe care le vor prmova cu entuziasm si hotarare. Manati de ambitie si orgoliu, vor stii sa negocieze, sa fie creativi, sa infrunte obstacole, sa se adapteze schimbarilor care se produc la locul de munca.

Luna plina din 15 iulie aduce evenimente care ii va obliga sa traiasca anumite senzatii, sa constientizeze nevoia de comunicare si relationare sau de evolutie prin invatare.

Luna noua din 30 iulie poate fi un inceput pentru schimbari sau evolutie buna in cariera. Pot sa fie pusi la incercare, testati sau criticati..