Scorpion si ascendent in Scorpion

Cei care nu s-au adaptat cerintelor se confrunta cu vechile probleme de munca, multe responsabilitati si stres. Multi sunt nevoiti sa merga la specializari, sa asimileze noi informatii, sa aplice tehnica moderna la locul de munca. Altii vor gasi oportunitati pentru schimbarea slujbei. Apar evenimente si circumstante care ii determina sa reexamineze afacerile, colaborarile, conditiile de munca, idealurile de viata. Vor avea intalniri si schimburi de idei, evenimente sociale, activitati de grup; vor fi nevoiti sa inteleaga realitatea obiectiva, necesitatea relatiilor de prietenie si protectie reciproca, sa accepte compromisuri.

In jur de 12 septembrie vor simti dorinta de relaxare, distractii, intalniri cu persoanele dragi. Cei singuri pot fi atrasi de o persoana interesanta, se pot indragosti.

Incepand cu 19 septembrie vor actiona cu abnegatie pentru satisfacerea unor ambitii, pentru a progresa in planul carierei. Sunt nevoiti sa faca fata unor exigente, sa se angajeze in proiecte importante, iar unii chiar vor primi un post de raspundere intr-un mod destul de neasteptat, prin surpriza. Pot primi propunerea de a se incarca cu responsabilitati si sunt nevoiti sa ia decizii rapide, fara prea multa reflectare. Sunt dispusi sa-si asume riscuri, sa se implice foarte serios in munca, si vor recurge la tot felul de strategii si modalitati ingenioase de actiune pentru a-si demonstra competentele.

Dupa 23 septembrie se accentueaza nevoia de odihna, introspectie, analizare a evenimentelor si planurilor in care s-au angajat. In jur de 27 sept. (Luna noua) sunt incercati de nelinisti, temeri pentru viitor. Vor reflecta la erorile pe care le-au facut, vor cauta informatii si idei salvatoare pentru rezolvarea problemelor. Unii vor simti o lipsa de intelegere din partea celorlalti, altii lipsa de iubire, oboseala ori probleme de sanatate.