Scorpion si ascendent Scorpion

Nemultumiti de o serie de aspecte ale vietii, vor dori sa-si canalizeze energia pentru a face schimbarile necesare in cariera, la locul de munca, in relatii.

1 noi. se pot lasa in voia emotiilor incercand sa-si impuna punctul de vedere, sa genereze un conflict la locul de munca.

2-3 noi. pun in discutie planuri si decizii legate de familie si locuinta; sunt lucruri pe care le analizeaza de mult timp si sunt inarmati cu noian de argumente plus puterea de seductie pentru a-si impune deciziile.

4 noi. dificultati in organizarea afacerilor, divergente de opinie in colaborari, necesitatea de a echilibra interesele proprii cu ale celorlalti; pot trece prin evenimente care ii ajuta sa inteleaga unde gresesc si sa traga invataminte utile.

5- 6 noi. intalniri cu prieteni, distractii, calatorii, interes pentru educatia copiilor.

7 – 8 noi. sunt obligati sa gasesca noi modalitati de a se achita de responsabilitati; le este greu sa se concentreze pe munca de rutina si urmaresc obiective ambitioase, planuiesc actiuni curajoase; cei tineri cauta un loc de munca avantajos, potrivit pregatirii lor. Cei care suporta greu autoritatea altora se pot certa cu sefii. Unii au probleme de sanatate.

9 -10 noi. intalnire cu o mai veche cunostinta, cu prieteni sau persoanele iubite; propuneri de parteneriat, casatorii sau logodne, emotii placute.

14 noi. simt o puternica dorinta de schimbare, nevoia de afectivitate si relatii constructive cu diversi parteneri; pot face o tranzactie buna, o achizitie sau o negociere profitabila.

17-18 noi. trebuie sa faca fata unor incercari legate de profesie si cariera; daca trebuie sa se prezinte in fata unor persoane, sau unui public se vor descurca destul de bine.

19 noi. se ofera posibilitatea de a se alatura unor grupuri sau organizatii, de a se implica in colaborari cu persoane cu care au interese comune. Pot detecta obiective interesante si au o viziune realista asupra masurilor si actiunilor pe care trebuie sa le intreprinda.

21-22 noi. pot fi nervosi, tematori, obositi, coplesiti de obligatii familiale si obsedati de unele probleme de la locul de munca.

23 -24 noi. au nevoie de confirmari si intarirea unor intelegeri, de informare, comunicare, formularea si stabilirea exacta a termenilor de colaborare.

In jur de 25 noi.- Luna Noua si Eclipsa – evenimentele care apar pun accentul pe valorile proprii, bani si afaceri. Planurile facute acum sunt importante pentru perioada ce va urma; responsabilitatile din planul familial si cel social se rasfrang negativ asupra afacerilor. Mercur retrograd aduce si dificultati sau incurcaturi in semnarea contractelor.

27 -30 noi. intalniri agreabile, relatii bune, cheltuieli importante pentru familie sau cerute de participarea la inalniri si evenimente sociale. Sunt dispusi sa faca si compromisuri pentru binele familiei, doresc buna intelegere cu cei din jur.