Scorpion sau Ascendent in Scorpion

 Acesti nativi vor sa se exprime liber; sunt dornici de a face ceea ce le place. Au agilitate mentala, comunicare facila si un spirit ludic. Marte le da multa energie si dorinta de afirmare in societate, de a juca un rol pe scena vietii. Cei care scriu pot fi incisivi si critici, altii sunt competitivi in activitati sportive sau artistice. Luna noua din 4 martie le exalta trairea, bucuria, creativitatea, dorinta de aventura ori de a face copii sau ii determina in mod brusc sa urmeze o chemare, o vocatie.

Dupa 10 martie interesul se transfera treptat spre munca si planificare atenta a sarcinilor de serviciu. Intrarea lui Uranus in casa aVI-a va determina o serie de schimbari neasteptate pentru o lunga perioada de timp. Conditiile de munca ori munca propriu-zisa vor fi cu totul altele si dificil de prevazut. Schimbarile pot fi bune sau rele, in functie de alte aspecte si tranzite. Poate fi vorba de modernizare a metodelor de lucru, de folosirea tehnicii de varf, a informaticii in activitati ce nu pareau sa aiba nevoie de asa ceva. Sanatatea poate fi si ea afectata in mod brusc, asa ca se cere multa prudenta si renuntarea la orice actiune riscanta.

Intre 3 si 27 martie Venus se afla in casa familiei. Aici va fi un loc de liniste si confort, intalniri cu rude sau prieteni, petreceri sau delectare prin arta. Zilele de 10-11 martie sunt favorabile unor evenimente fericite sau primirii unor cadouri.