Scorpion si ascendent in Scorpion

Relatiile parteneriale sunt importante si asupra lor isi indreapta acesti nativi atentia si energia. Isi stabilesc colaborarile si clarifica conditiile de asociere in vederea unor afaceri. Sunt foarte preocupati de finantele ce pot veni din partea partenerilor sau alte surse dar afacerile sunt destul de incurcate si nu vor  obtine usor ceea ce isi doresc. Luna noua din 1 iunie este un moment de declansare a evenimentelor legate de bani sau parteneriatele de afaceri. Banii pot veni incepand cu 10 iunie insa exista si o parte ascunsa si stresanta, o conditionare de care nu stiau. Eclipsa din 15 iunie e insotita de dificultati financiare si cu necesitatea unor plati. Dupa 21 iunie se vor confrunta iarasi cu aceste cerinte si pot intra in dezacord cu partenerii lor in privinta gestionarii banilor si bunurilor comune.

Tot in planul relatiilor sunt aspecte bune si ocazii frumoase de a intalni persoane care sa le schimbe viata; iubiri tumultoase si schimbatoare, revelatii dar si dezamagiri. Incepand cu 4 iunie, timp de un an vor avea numeroase ocazii de a lega prietenii si asocieri, de a face contracte sau o legalizare a casatoriei.

In a doua parte a lunii devin interesati de extinderea cunoasterii, continuarea unor studii, de calatorii in strainatate sau pur si simplu de o schimbare a programului cotidian, o iesire din rutina. Perioada 21-31 nu este pe deplin favorabila studiilor si calatoriilor deoarece pot interveni complicatii: obstacole, amanari, multe erori de programare si organizare. Cu atentie si prudenta ori cu ajutorul unei persoane protectoare se pot dapasi evenimentele neplacute.