Scorpion si ascendent in Scorpion

Acesti nativi sunt preocupati in principal de planul ideilor si convingerilor, de cautarea unei anumite cunoasteri, a raspunsurilor pentru multe intrebari si enigme. Unii au dorinta intensa de a transmitesi altora cunostintele acumulate sau viziunea personala si nu este de mirare sa intre in conflicte de idei si comunicare cu unele persoane din mediul apropiat, mai ales ca Mercur devine retrograd incepand cu 2 august, obstructionand si distorsionand transmiterea informatiilor. Altii au de recuperat sanse irosite: invatatura, materie neasimilata la timp, specializare in anumit domeniu stiintific, iar acest lucru nu va fi nici usor, nici rapid, insa pot beneficia de ajutorul unor persoane care sa-i sustina sau sa-i indrume.

Planul carierei este in continuare interesant si neocolit de evenimente. Circumstantele sunt favorabile in mica masura si chiar daca apar unele oportunitati nu se va putea profita  pe deplin de acestea. Exista o anume dezordine in urmarirea proiectelor dar si un pic de noroc pentru a trece dificultatile. Luna plina din 13 august va pune in balanta succesul in cariera cu viata si responsabilitatile de familie. Preocuparea pentru imaginea si evolutia profesionala va fi sporita in perioada 15- 22 august, iar unii nativi vor beneficia de progres sau promovare. Sunt inclinati sa se iluzioneze; isi vor propune teluri ambitioase, noi planuri si reorganizarea afacerilor, insa nu au suficiente date pentru evaluarea corecta a situatiei si aceste lucruri vor fi realizate mai bine dupa 26 august.

Dupa 22-23 august se inmultesc evenimentele sociale: intalnirile, tratativele, activitatile de grup, noi relatii. Vor cunoaste persoane interesante insa sperantele ca ar putea profita de pe urma lor vor fi spulberate. Oricum, aceasta ultima perioada este mai buna, mai relaxata. In jur de 29 august (Luna noua) unii nativi se pot indragosti instantaneu.