Scorpion sau ascendent in Scorpion

Situatia la locul de munca se complica inca din primele zile. In jur de 3 aprilie se petrec lucruri surprinzatoare, greu de prevazut pentru ca nativii se implica foarte activ, reactioneaza extrem de exagerat la orice provocari. Descarcarea emotionala este intensa, comunicarea impulsiva. Certuri, critica, schimbari neasteptate care ii pot nemultumi. Orgoliul, hotararea si ambitia de a realiza lucruri importante in ochii lor se pot lovi de opozitia, sau lipsa de colaborare a celorlalti.

In jur de 18 aprilie se creeaza iarasi stari deosebit de conflictuale si pot iesi la suprafata lucruri ascunse, dusmanii, dar si simptomele unor suferinte mai vechi ale corpului fizic. Daca sunt sefi vor decide reorganizarea si eficintizarea muncii cu multa originalitate; modernizarea si dotarea cu aparatura noua devine o prioritate. Relatiile cu strainatatea sunt initiate si se pot stabili contacte pe acest sector al muncii. Unii nativi reusesc sa plece in strainatate in timp ce altii fac demersuri in acest scop; perioada mai favorabila este dupa 21-23 aprilie. Relatiile de munca se amelioreaza, comunicarea devine mai deschisa si lucida, atitudinea generala mai echilibrata. Totusi, in perioada lunii aprilie va exista o tensiune si o stare conflictuala care pot avea consecinte chiar si asupra sanatatii. Se recomanda multa prudenta si autocontrol; atat timp cat Marte se afla in Berbec exista risc de ranire, accidentare, arsuri, infectii, inflamatii sau agravarea unor boli cronice.

Perioada 1-20 aprilie este favorabila activitatilor creative si recreative, intalnirilor cu persoanele dragi, cu prietenii, copiii. Relatia de dragoste este traita cu mult romantism. Daca acum este inceputul unei povesti de iubire, imaginea persoanei va fi idealizata. In cele patru luni cat Neptun va sta in Pesti, Scorpionii se pot indragosti intr-un mod cat se poate de ireal. Dupa 21 aprilie vor relationa foarte bine cu cei din jur; pot sa aiba intalniri, discutii, ngocieri pentru colaborari si afaceri. Unii se pot casatori.