Sagetator si ascendent in Sagetator

Luna noua din 1 iulie solicita rezolvarea problemelor banesti: tranzactii, datorii, mosteniri etc. Preocuparile financiare mai pot fi in legatura cu de partenerii, cu educatia copiilor sau cu anumite activitati extraprofesionale (arta, hoby, distractii, sport etc.). Tot Luna noua  poate determina o schimbare in relatiile de iubire ori de prietenie. Sunt situatii care de acum inainte vor fi transformate sau dispar cu totul. Pentru unii nativi, intalnirea cu o persoana speciala poate sa le influenteze personalitatea si comportamentul, deciziile. Aspectele sunt si bune si rele, totul merge impreuna si este caracterizat de o anumita instabilitate.

Dupa 5 iulie lucrurile se mai imbunatatesc in toate aspectele mentionate. Apare dorinta de deschidere, de noi experiente si a unor schimbari in viata lor. Vor calatori sau vor fi interesati de imbogatirea cunoasterii in felurite moduri. Luna noua din 30 iulie poate fi un inceput pentru implinirea acestor dorinte.

Intrega perioada a lunii iulie e dominata de eforturi si implicare in redimensionarea relatiilor  (parteneri de afaceri, relatii de iubire, relatii sociale); probleme si acuzatii de ambele parti, negocieri si compromisuri, planuri de viitor. Afacerile si banii sunt totusi pe primul plan si se poate pune la punct o serie de lucruri in plan teoretic si practic; se redefineste valorificarea resurselor proprii, se incearca o schimbare profunda in afacerile care se dovedesc nefructuoase. Sunt sanse bune de castig din munca sau afaceri, din parteneriate; insa, la fel de bine, se pot cheltui sume importante pentru ca norocul si nesansa vin prin surpriza, in mod neprevazut.

Se intreprind calatorii sau se fac proiecte in acest sens; luna urmatoare este chiar mai favorabila. Locul de munca este bine aspectat si promite relatii bune, reusite si recompense.