Sagetator si ascendent in Sagetator

1 septembrie au de infruntat evenimente cu impact puternic asupra lor. E vorba de prieteni, relatii, intalnirea cu persoane influente care pot declansa suspiciuni si temeri cu privire la proiectele comune.

In planul socio-profesional, in afaceri apar in urmatoarele zile circumstante favorabile pentru a castiga recunoasterea meritelor si imagine buna. Pot primi laude, recompense, favoruri, apreciere din partea sefilor. Cei care activeaza in domenii artistice, culturale ori legate de relatii publice obtin succes, aplauze, contracte. Incepand cu 10 sept. comunicarea, negocierile, discernamantul, analizarea problemelor si gasirea de solutii practice, toate acestea sunt bine sustinute de prezenta lui Mercur.

In jur de 12 septembrie (Luna plina) va fi nevoie sa se ia anumite decizii cu privire la viata de familie care trebuie armonizata cu responsabilitatile profesionale.

Dupa 18 septembrie devin creativi, dornici de lucruri si experiente noi, de aventuri, de fuga de rutina si monotonie. O schimbare brusca in idei si convingeri poate sa apara sub influenta unor evenimente in timpul calatoriei sau prin persoane cu care se imprietenesc si care se ofera sa ii indrune, sa ii ajute. Unii nativi sunt incercati de probleme de sanatate.

In a doua parte a lunii se dezvolta un interes pentru relatiile sociale. Se inmultesc intalnirile cu prietenii, se incearca o integrare dinamica in relatiile de cooperare. Se cauta persoane serioase alaturi de care isi pot atinge obiectivele importante. In jur de 27 (Luna noua) se produc evenimente cu impact emotional: provocari din partea unor prieteni, dezacord in analizarea unor proiecte de viitor si in luarea unor decizii importante. Nativii Sagetator vor incerca sa-si impuna punctul de vedere cu destula tarie. Se vor lega prietenii pentru interesele de moment, insa ar fi bine sa nu se bazeze pe aceste relatii destul de precare.