Sagetator sau Ascendent in Sagetator

Interesul se focalizeaza pe viata privata, activitati casnice, lucrari legate de locuinta (amenajari, schimbari). Sub aspect psihologic, va exista o stare buna, dorinta de relationare.  Pana pe 21 vor inclina spre interiorizare si reflectare asupra trecutului. Se vor gandi aspra planurilor legate de familie, vor dori sa inteleaga nevoile reale ale lor sau ale celorlalti. Prezenta lui Marte in aceasta zona poate da multa energie si dorinta de a realiza lucruri concrete. Dar aduce si riscul declansarii unor conflicte ce izvoresc din subconstient; se pot reactiva vechile scheme, conflicte din trecut care au ramas nerezolvate apar la suprafata. Totusi, au multa disponibilitate pentru conciliere, armonie si bucuria placerilor marunte de fiecare zi.

Dupa 21 martie se activeaza mai puternic relatiile de dragoste, cele cu copii, cu prietenii, activitatile creative si sportive. Aspectele tensionate indica mult stres si neputinta de a realiza deocamdata ceea ce isi doresc. Planeta Uranus revendica aceasta zona pentru urmatorii 7 ani, ceea ce inseamna ca nativii se pot astepta la lucruri… neasteptate: schimbari in relatiile afective, in creativitate, in petrecerea timpului liber, sau in relatiile cu copiii.

Intrarea Nodului Nord pe casa I este o veste buna pentru acesti nativi. Cei nascuti in ultima perioada a zodiei Sagetator vor beneficia, in acest an, de trecerea acestui punct energetic peste Soarele natal. Vor fi avantajati prin sanse de reusita, realizarea unor obiective.