Sagetator si ascendent in Sagetator

Eforturile concentrate, munca atenta, bine facuta si depasirea tuturor dificultatilor atrage laude, recunoastere si recompense. Incepand cu 4 iunie, timp de un an, nativii Sagetator vor avea aspecte favorabile in planul muncii de fiecare zi; fie imbunatatirea conditiilor, fie relatii de munca placute, o pozitie mai buna sau chiar o schimbare satisfacatoare a locului de munca. Pentru cei care sunt in cautarea unui post bun se vor deschide de acum oportunitati de realizare a dorintei lor. Sunt de asteptat si frumoase recompense banesti. Aspectul este favorabil si sanatatii, restabilirii unui echilibru fizic si psihic, insanatosirii celor bolnavi.

Luna noua si Luna plina din 1 si 15 iunie pune accentul pe echilibrarea relatiilor, clarificarea problemelor parteneriale. Chiar daca relatiile functioneaza bine, se va impune cu necesitate examinarea tuturor aspectelor in parteneriate si colaborari, analizarea propriului comportament. Trebuie luata in seama atitudinea celorlalti si asteptarile lor. Exista un dezacord cu un membru al familiei si  acest lucru persista pe intreaga perioada. Relatiile de iubire sunt si ele schimbatoare, iar dupa 21 iunie pot deveni conflictuale.

Dupa 16 iunie, nativii Sagetator vor resimti o dorinta puternica de introspectie, de meditatie si analiza psihologica, vor cauta aspectele ascunse ale vietii. Unii vor intalni persoane care le aduc lucruri interesante, le influenteaza personalitatea; vor trai senzatii aparte mai ales dupa 21 iunie. Altii vor fi preocupati de afaceri si situatia financiara a partenerilor ori asociatilor. Vor depune acte si vor face demersuri pentru castigarea unor bani, bunuri, burse, sponsorizari, mosteniri dar se vor confrunta cu evenimente si complicatii neprevazute, declaratii false, obstructii, incurcaturi si amanari.