Sagetator sau ascendent in Sagetator

Provocarile cele mai mari sunt legate de petrecerea timpului liber, activitati creative, recreative, sportive, educative si dragoste. Contextul este incordat si dificil din cauza unei mari energii care se cere canalizata prudent si in directii bune. Exista un risc de accidente in sporturi extreme sau aventuri periculoase, excursii etc.( 3 april.;10-11 aprilie), dar si certuri, neplaceri cu prietenii. Ruperea unor relatii de dragoste sau o pasiune rascolitoare le poate destabiliza viata. Pentru altii apar neintelegeri, responsabilitati mari si multa implicare in problemele legate de educatia copiilor. Pierdere la jocuri sau in speculatii financiare. Nerabdarea si dorinta nestavilita de actiune ii va determina sa ignore avertizarile, sa nu ia in seama obstacolele, sa se aventureze in mod necugetat. Din partea familiei vor avea foarte multa sustinere financiara sau emotionala pana pe 21 aprilie.

Dupa 21-23 aprilie contextul astral devine mai favorabil tuturor activitatilor extraprofesionale. Se va putea  relationa, comunica si exprima mult mai bine. Creatiile artistice, dramatice, scrierile, ideile inspirate se pot concretiza tot mai bine datorita curajului de a demonstra si a exprima liber sentimentele si trairile interioare. Nu toate initiativele vor aduce succes, nu vor lipsi obstacolele si deziluziile; va fi o lupta cu limitarile si inhibitiile. Locul de munca devine interesant; se poate lua in calcul imbunatatiri, progres, noi responsabilitati. In jur de 28 aprilie se poate obtine un castig mai consistent din  munca sau alte surse proprii.

Viata de familie si infrumusetarea locuintei ramane in atentia lor, iar intrarea lui Neptun in acest sector de viata va accentua interesul si dependenta de spatiul intim. Cei tineri si aventurosi care au dorit sa plece, sa cunoasca oameni si tinuturi noi, vor incepe sa inteleaga cat de important este caminul si mediul failial. Acest spatiu va deveni, pentru unii nativi, un mediu creativ in urmatorii ani.