KM 1984. relatia cu A. a durat un an si jumatate, ne-am certat si nu-mi gasesc linistea am si eu o parte de vina, as vrea sa stiu daca ar fi posibila impacarea.

Dorinta ta de a iesi in prim plan (din cauza ascendentului in Leu) poate intra in conflict cu dorinta lui de originalitate. Tu ai dificultati in a separa adevarul de inchipuire (in toate aspectele vietii), ai tendinta sa deformezi realitatea; asa ca trebuie sa incerci sa privesti cu realism lucrurile (pentru ca iluziile conduc doar la deceptii) si sa faci compromisurile necesare. El este Capricorn si are dificultati in a-si exprima deschis sentimentele, insa toate plalanetele sale personale sunt in casa iubirii din astrograma ta, iar Iunona, simbolul casatoriei este chiar in Capricorn ; este deci persoana care te atrage mult si nu este de mirare, are multe calitati: este prudent, serios, organizat si controlat, dar se teme sa-si arate emotiile. Exista o buna potrivire in plan intelectual, aveti gusturi comune si de aici puteti sa porniti refacerea relatiei. Puteti colabora foarte bine in orice domeniu. Aveti sustinerea astrelor pentru a munci si evolua in comun. Daca va doriti impacarea aceasta este posibila cel mai probabil in perioda mai-iunie.

Tana, 1988. Am renuntat la o relatie care nu mergea de loc bine si as vrea sa stiu cand voi gasi persoana potrivita? Ce sanse am de casatorie?

Nodul sud traverseaza casa iubirii si era de asteptat sa intampini dificultati. Ai ascendentul in capricorn si esti profund incercata de transformari ale personalitatii tale, iar in plus esti sub influenta lui Uranus care imprima energie de actiune si nevoia de schimbare. Din iunie 2012 si pana in mai 2013 vei intalni persoana care ar putea deveni si partener de viata; o casatorie este probabila in perioada august 2013- decembrie 2014.

Alexa, 1981. Am posibilitatea sa-mi schimb locul de munca dar nu stiu ce sa fac pentru ca sunt avantaje si dezavantaje, este momentul portivit sa fac schimbarea?

Da, pana cel tarziu in iulie exista sustinere, insa si in perioada noiembrie-decembrie vor aparea noi sanse pentru schimbarea locului de munca. Insa nu trebuie sa va iluzionati ca lucrurile se vor schimba in mod miraculos deoarece Saturn va mai sta inca 3 ani pe casa muncii si va impune sa munciti cu seriozitate, perseverenta, rabdare, responsabilitate si o continua perfectionare.

Dorina, 1952. Am mostenit o casa impreuna cu fratele meu si nu reusesc sa ajung la o intelegere cu el pentru partaj, am numai certuri si ma gandesc sa apalez la calea juridica, nu stiu daca ar fi bine?

Ai probabil o datorie karmica fata de fratele tau si certurile se vor acutiza la toamna. Se pare ca starea ta materiala este destul de buna si poate ar trebui sa iei in calcul o atitudine mai concilianta si mai generoasa. Un proces este chiar de evitat  acum si in urmatorii 3 ani, oricare ar fi miza.

Mark, 1967. Am parasit orasul natal pentru o slujba mai bine platita dar este greu sa gasesc o locuinta convenabila. M-as intoarce ascasa. Nu stiu ce sa fac.

Va va merge mult mai bine in alt loc decat cel natal; in luna mai veti gasi locuinta potrivita printr-o sansa inexplicabila sau ajutorul unei persoane pe care nu le cunoasteti.

Simona. Baiatul meu (1986) nu este casatorit si are o relatie cu o femeie mult mai mare decat el. Se va casatori cu acea femeie?

Fiul tau este foarte atasat de familie si camin, iar atunci cand va dori sa isi intemeieze propria familie o va face cu mult discernamant si seriozitate. El cauta o partenera matura, inteleapta si ambitioasa, care sa-i ofere protectie si echilibru psihic, siguranta si stabilitate. Nici interesul material nu lipseste asa ca poate dori sa le aiba pe toate deodata. Este foarte posibil sa ia hotararea de a se casatori spre sfarsitul acestui an. E bine sa lasati lucrurile sa se intample fara a influenta deciziile lui, fara a-l deruta; el simte si stie ce este mai potrivit sa faca.