M. si C. Compatibilitate de cuplu.

Excelenta compatibilitate din punct de vedere astrologic si numerologic. Exista o mare atractie si mari sanse pentru o buna relationare, chiar si pe plan sentimental. Influenta acestei persoane asupra dv. este foarte pozitiva aducand energie si forta de a urmari idealuri inalte, noroc si creativitate in cariera, stabilirea unui echilibru intre viata sociala si cea personala, realizarea unei intelegeri mai profunde a persoanelor din jur si a disponibilitatilor lor afective. Este o mare compatibilitate in toate domeniile de activitate si puteti realiza impreuna multe lucruri bune, proiecte importante, schimburi intelectuale si idei filozofice; va poate ajuta sa va deschideti orizontul de cunoastere. E totusi important sa nu va iluzionati si entuziasmati atat de mult incat sa vedeti in aceasta persoana o fiinta de exceptie, fara cusur, adica ireala; trebuie sa ramaneti cat mai realista si prudenta, desi tendinta dv. este sa vedeti in ceilalti calitati inexistente, iar la un momentdat sa va declarati dezamagita – ceea ce este iarasi nereal, dar asa este perceptia dv. personala. O alta problema s-ar putea naste din dorinta de a induce partenerului anumite dorinte si aspiratii pe care acesta nu le agreeaza ori de a-l forta sa ia unele decizii, mai pe scurt de a incerca sa-l transformati dupa optica dv. Fiecare trebuie sa accepte ca unele interese ale celuilalt sunt diferite de ale sale.

Unul dintre cele mai bune aspecte este conjunctia planetei Venus (harta lui) cu Soarele in Gemeni (harta dv.) ceea ce inseamna ca el este atras de personalitatea si feminitatea dv.

Sunt indicii bune ca veti manifesta intelegere, compasiune si toleranta unul fata de celalalt.

“C” este o persoana dornica de armonie, romantica, partial conservatoare si atrasa de casatorie si intemeierea unei familii traditionale. Ora de nastere nu este bine precizata, dar se pare ca a suferit deja o dezamagire ori o pierdere in dragoste. Se poate spune ca are o personalitate puternica, se face usor remarcat de catre cei din jur, e foarte jovial, plin de umor, fascinant, mandru, ambitios, onest, un pic obstinat, curajos, generos, loial, meditativ, sensibil, talentat si cu bun gust, amuzant si usor excentric, totusi prudent, subtil si intuitiv, dornic de a analiza si intelege in profunzime lucrurile si de a pune mereu la punct noi strategii pentru scopurile sale inalte. Ii plac misterele si puteti specula acest aspect incercand sa va aratati plina de enigme si sa-i suscitati interesul. Va poate ajuta sa intelegeti adevarata relationare, comunicare si cooperare, sa invatati rabdarea, interdependenta, altruismul si exprimarea sentimentelor, sa va recunosteti slabiciunile si vulnerabilitatea. Uneori este cam impulsiv, brusc si direct, dornic sa preia conducerea, iar dv. puteti simti la un momentdat ca sfaturile sale ori atitudinea critica va descurajeaza si ca nu ar trebui sa fie atat de sever; totusi, el poate fi un sprijin puternic in atingerea unui scop intelectual ori spiritual; ironia, umorul, aventura, surprizele fac parte din latura atractiva a personalitatii lui complexe.

Din perspectiva numerologica, amandoi aveti nr. psihic 3 si nr. de destin 7 va confera capacitati de adaptare si de relationare cu cei din jur, calitati spirituale, multa profunzime in gandire, intelepciune, diplomatie, originalitate, curiozitate, spirit de observatie, exigenta, moralitate, dorinta de perfectionare, multa sensibilitate (pe care incercati sa o asundeti), tendinta de a visa cu ochii deschisi si un mod de a actiona in secret. Sentimentul de nemultumire pe care il simtiti adanc in interior si a carui cauza nu o puteti defini, va da o stare de nesiguranta, irascibilitate si o dispozitie schimbatoare, tendinta de a va complica singuri viata.