Irinel. As vrea sa stiu daca voi avea un viitor bun cu actualul prieten.

Atractia a fost puternica inca de la inceput, pe plan sentimental si spiritual, iar comunicarea excelenta. Relatia nu va dura pentru ca, in timp, vor aparea deceptiile si neintelegerile, multiple probleme de cuplu. Si asa, in astrograma dv. casa casatoriei si cea a relatiilor pasionale sunt puncte vulnerabile, iar acest partener aduce alte aspecte dificil de trait.

 

Delia. Cum va evolua situatia mea financiara in urmatoarea perioada?

Acest sector de viata are mai multe componente: eforturi personale concentrate, serioase, sistematice si mai putin ajutor din partea altora, asimilarea de noi cunostinte si finalizarea unor studii, descoperirea si folosirea abilitatilor si talentelor financiare cu mult curaj si determinare. Profesionalismul este punctul dv. forte. Aspectul stresant se refera la faptul ca trebuie sa faceti unele compromisuri cu familia, sa acceptati o mare cheltuiala de energie si timp pentru cariera si afaceri, in afara caminului si in detrimentul unei vieti personale mai active. Din vara lui 2013 se deschide o perioada cu varii oferte de care veti putea profita.

 

Iony. Am fost nevoita sa parasesc un loc de munca destul de bun, nu din vina mea, voi gasi curand altceva?

Aveti totusi o parte de vina prin atitudinea nerealista fata de modul in care va castigati banii; a fost probabil o lectie de viata utila care va arata ca trebuie sa va implicati serios in tot ce faceti, sa nu va bazati doar pe noroc. In perioada de aproximativ 2 ani veti gasi cate ceva de lucru, insa nimic nu este stabil, iar castigurile vor fi fluctuante; in urmatoarele 8-10 luni va aparea ocazia de a pleca in strainatate.