Madi. Ce imi rezerva astrele in plan sentimental, momentan sunt singura.

Acum simtiti nevoia de a va analiza viata personala si constatati cu luciditate ca exista un dezechilibru pe plan sentimental. Va indoiti de idealurile in care ati crezut si sunteti intristata de iluziile care v-au amagit. Activitatea profesionala si construirea unei cariere frumoase va acapareaza atentia si timpul in detrimentul vietii amoroase. Insa tocmai aici, in aceasta zona a vietii publice va veti intalni partenerul destinat. Acum nu prea este momentul favorabil pentru ca Luna neagra este chiar peste planeta iubirii asa ca trebuie sa va inarmati cu rabdare pentru ca spre finalul anului o mare parte dintre blocajele dispar si se poate vorbi de o deschidere de sanse si oportunitati pentru a lega o serie de relatii interesante intre care il veti cunoaste pe viitorul dv. partener. Pana in aprilie 2013 sunteti totusi urmarita de nesansa: fie ca iubiti o persoana care nu va impartaseste dragostea, fie ca va pierdeti capul in fata unui partener lipsit de calitati. Trebuie sa fiti atenta sa nu cadeti prada unor confuzii ori iluzii. Cea mai buna perioada incepe dupa 15 iulie 2013.

 

Carmen. Sunt intr-un proces de partaj si as vrea sa stiu daca se va incheia in favoarea mea si cand.

Pana in aprilie 2013 actiunile dv. au eficacitate si aveti toate sansele de izbanda. Sunteti intr-o perioada buna si astrele va avantajeaza; fiind exceptional de lucida, stiti exact ce va doriti si puteti convinge alte persoane sa va impartaseasca punctele de vedere, sa va apere interesele. Intre 4 oct-4 noiembrie conflictul va ajunge in faza maxima si este bine sa dati dovada de tact si prudenta, trebuie sa fiti pregatita sa faceti fata cu intelepciune, cu rabdare, cu argumente, cu dovezi si acte. Daca pana pe 4 octombrie nu se pronunta un verdict, solutia va veni totusi in ianuarie 2013.

 

Lety. Neintelegerile cu sotul meu ma duc la disperare si nu stiu ce sa fac, ma voi desparti?

Traiti o perioada foarte dificila: criza varstei de 40 de ani. Sentimentul insatisfactiei este puternic si va poate face sa actionati impulsiv distrugand relatiile cu cei din jur sau cu partenerul de viata. Acest tranzit se va epuiza in februarie 2013. Insa, de acum pana pe 27 noiembrie va fi perioada cea mai conflictuala in ceea ce priveste relatiile de familie si cele de dragoste. Apoi, intre 21 dec.- 15 februarie veti avea o serie de confruntari, de dispute si certuri, iar in cele din urma posibilitatea de a negocia o intelegere, de va impaca. Ianuarie-februarie 2013 este, cel mai probabil perioada in care veti lua o decizie ferma. Astrele inclina catre ruptura relatiei, insa depinde si de comportamentul sotului dv. (a carui astrograma nu este dezvaluita).