Andreea-Claudia. Cand imi voi intalni jumatatea, sau deja este in viata mea? Rog detalii, despre acest plan.

Aveti o mare sensibilitate emotionala si o sete de iubire pe care incercati sa le ascundeti, sa le tineti sub control, si trebuie spus ca reusiti foarte bine. Va doriti o relatie ideala care sa va ofere elevare sociala, sentimentala, spirituala. Cautati un partener stralucitor, mandru, carismatic, cu un statut social cat mai inalt, cu prestanta, cu un bun control de sine, fidel, pasional, discret, ambitios, matur, foarte inteligent si rational. Aceasta casatorie se va incheia la varsta maturitatii, dupa o lunga perioada de inchegare a relatiei si, foarte probabil, va exista o mare diferenta de varsta intre dv. si partener. Il veti intalni printre prieteni si cunostinte, in locurile de distractii si divertisment ori de sport, in excursii ori in diverse activitati creativ-educative. Perioada propice pentru a va intalni “jumatatea” va fi, cel mai devreme, decembrie 2012- martie 2013

Cosmin. Am avut de-a lungul vietii cateva accidente dintre care unul a fost destul de grav, in martie 86. Voi mai trece prin asemenea momente?

Nu se vor mai suprapune asemenea tranzite negative, insa exista mai multi factori de risc pt. sanatate si accidente in primul rand la locul de munca. Aveti un deficit de atentie si un coportament imprudent, lipsa de masura ori rabdare, impulsivitate, agitatie locomotorie. Pentru a evita astfel de neplaceri este nevoie de mult calm si prudenta in tot ce intreprindeti, de atentie in scurtele deplasari si grija pentru mediul in care va desfasurati munca de rutina. Intre 22 septembrie si 8 octombrie este o perioada cu risc sporit pentru munca si sanatate.

Valeria. De la o vreme imi merge foarte prost si sunt cam dezorientata, sa ma astept la mai rau?

Inca de anul trecut au aparut sentimentele de frustrare, de teama, de apasare, confuzie, constrangeri financiare. Probabil ca o perioada si mai dificila a fost, de curand, intre 7 si 22 august. Acum, pana pe 12 septembrie, apar in mod inevitabil confruntari deschise, divergente de pareri; inclini catre o lipsa de flexibilitate si de diplomatie, exprimarea deschisa a nemultumirilor. Este nevoie sa iti justifici deciziile, sa alegi o solutie practica si sa eviti actiuni necugetate si riscante. Este in joc propria imagine, nevoia de afirmare, evolutia personala. Din ianuarie 2013, desi vei fi obstructionata de anumite constrangeri, ai mai multa energie si forta de lupta; o schimbare pozitiva in cariera se profileaza pentru ianuarie-martie 2013. Transformarea, care se produce acum in planul social, in relatiile de colaborare si cooperare ori de prietenie si protectie reciproca, deci aceste schimbari nu sunt tocmai convenabile dar sunt necesare pt. ca tot ceea ce era subred, fals, neonest si construit pe interese marunte trebuie sa dispara pentru a se reconstrui ceva durabil; dureaza cam 2 ani.

Adina. Am fost timp de doi ani prietena cu M iar acum ne-am certat. Ne vom impaca?

In jur de 23 septembrie ai cele mai bune sanse de a discuta problemele si de a clarifica lucrurile; daca nu ajungeti la un acord pana pe 25 octombrie despartirea e definitiva.