Paula. Puteti sa-mi explicati de ce fiica mea a renuntat la studiile juridice in favoarea asistentei sociale?

Fiica ta, fiind nativa Sagetator cu ascendent in capricorn este idealista si umanitara, are capacitatea de a calauzi, invata si ocroti pe altii. Este de asemenea sociabila, generoasa, responsabila, ambitioasa si exigenta cu ea si cu cei din jur. Este emotiva, nu ii place sa iasa in luminile rampei si are nevoie sa se echilibreze printr-o munca in serviciul altora. Daca initial a dorit sa faca studii juridice nu este intamplator deoarece echitatea si onestitatea sunt lucruri importante pt. ea si are un impuls interior de a lupta pt. dreptate. Este atrasa de profesii care au legatura cu cercetarea, misterul, investigatiile, psihologie, consiliere, afaceri, regenerare, ecologie, relatii sociale; are capacitatea de a rezolva problemele altora, de a gasi solutii simple si practice. Luna in Fecioara si Nodul Nord in Pesti induce compasiune fata de cei defavorizati, nevoia de ordine si perfectiune; aspiratia spre partea spirituala a vietii a facut-o sa se reorienteze spre ocupatia care i-ar da sentimentul unitatii a tot ce exista, ca este conectata cu ceilalti. Daca nu s-ar implica intr-o munca de ajutorare ar avea un sentiment al vinovatiei. Are nevoie de stabilitate, de constiinta propriei valori, sa isi urmaeeasca propriile idealuri, sa traiasca intr-o lume mai buna, sa participe concret la ameliorarea conditiilor de trai si la perfectionarea organizarii in societate.

Minela. Voi gasi in cele din urma un partener potrivit pentru casatorie?

Vei cunoaste viitorul partener anul viitor, in perioada aprilie-august, iar oficializarea legaturii se va produce, cel mai probabil, in august- septembrie 2014

 

Carmen. Voi obtine o promovare anul acesta?

Se intrunesc deja o serie de aspecte bune pentru a se intampla acest lucru. De pe la jumatatea lui august veti primi deja mai mult de munca, veti fi testa ori propusa pentru avansare; un maximum de potential de reusita este in jur de 20 septembrie 2012, dar si intre 15-30 noiembrie. Nodul nord intra acum in casa prietenilor si protectorilor favorizand in urmatoarea perioada de un an intensificarea relatiilor sociale si realizarea planurilor importante de viitor.

 

Florentina: cand se va ameliora situatia financiara proasta in care ma zbat?

Acum ai multa determinare pentru a schimba ceva in activitatea finaciara, pentru a gasi noi modalitati in castigarea banilor sau pentru inceperea unei afaceri; in urmatoarele noua luni apar oportunitati in zona profesiei: obtii avansare, succes, afirmare, protectie si noroc neasteptat. Poti avea ocazia de a pleca in strainatate sa muncesti o perioada. Oricat de dificila ar fi situatia financiara, vei avea mereu o protectie sau o sansa salvatoare; asta nu trebuie sa te faca iresponsabila si nechibzuita cu banii. Iar crizele financiare prin care treci au scopul de a-ti aduce anumite lectii de viata necesare.

 

Madalina. Relatia pe care o am acum este de durata?

Este o relatie buna, iar propunerea de casatorie poate aparea surprinzator, chiar in aceasta toamna. Nu vor lipsi unele probleme minore si peste care se poate trece; viata afectiva va fi in urmatorii patru ani foarte tumultoasa si supusa multor incercari. Veti colabora cel mai bine pe zona afacerilor si astfel relatia se va stabiliza in mod satisfacator.