cuelisaMADI SI VLAD – MINIANALIZA DE CUPLU

Pentru dv., iubirea si relatia de cuplu trebuie sa cuprinda totul: intensa emotie fizica si psihica, aventura, amuzament si experiment, prietenie, comunicare si stimulare la nivel intelectual, incredere, stabilitate emotionala si financiara, credinte si idei comune. Casatoria implica fidelitate, seriozitate si sustinere materiala, dar si flexibilitate si independenta.

Vlad este o persoana foarte echilibrata, matura, distinsa, ancorata in realitate, mandra, ambitioasa, energica, afectuoasa si sensibila, are farmec si prestanta, inspira incredere si admiratie, insa este mai putin comunicativa in ceea ce priveste persoana sa si isi creeaza o aura enigmatica. Are stralucire si emana autoritate in mod natural, este inteligent si intuitiv, dar pudic si vulnerabil, uneori evaziv si derutant, ascunde trairi interioare profunde pe care se teme sa le divulge oricui. Demn, responsabil si stapan pe sine, evita excesele si riscurile controlandu-si atitudinea si actiunile. Dominator si vanitos, exigent in iubire, cauta o persoana cu care sa impartaseasca emotii profunde, insa nu suporta umilinta si nu iarta pe cei care ii ranesc amorul propriu.

E greu sa rezistati personalitatii sale seducatoare, mai ales ca aveti planetele Soare si Venus in armonie cu ale sale; simtiti puternica lui capacitate de a va proteja, de a va stimula optimismul si aspiratiile inalte. Vlad este gelos si posesiv, pretinde stabilitate, siguranta afectiva si confortul unei casnicii traditionale. El nu porneste in actiunea de cucerire pana ce nu este sigur ca a gasit ceea ce isi doreste; studiaza cu rabdare persoanele cu care intra in contact si nu se asociaza decat cu cele care ii castiga pe deplin increderea. Pe de alta parte, Vlad este suspicios, analizeaza cu atentie situatiile noi care ar putea sa-i tulbure viata personala. Daca a suferit deja o trauma emotionala, o criza afectiva, devine si mai suspicios si are nevoie de timp ca sa-si revina.

Compatibilitatea de cuplu este modesta, dar in limite normale si, daca nu este o mare compatibilitate, se poate spune ca exista complementaritate. Aspectele arata ca exista o stimulare reciproca in ceea ce priveste actiunile comune, ca dv. veti castiga in ceea ce priveste prestigiul si pozitia sociala si, daca aveti idealuri si scopuri asemanatoare – ceea ce trebuie bine verificat – armonizarea poate fi imbunatatita prin eforturi de ambele parti.

Daca si ora de nastere ar fi cunoscuta, lucrurile ar fi mai clare. Se pare ca exista compatibilitate in domeniul afectiv si emotional, dar si interese sociale asemanatoare; o problema ar fi durabilitatea relatiei.

Este clar ca aveti nevoie de o persoana mai matura si mai inteleapta, insa asta nu e totul; uneori s-ar putea sa constatati ca nu puteti realiza o buna comunicare, ca fiecare gandeste altceva ori are cerinte pe care celalalt nu este dispus sa le indeplinesca mereu.

Amandoi aveti acelasi numar psihic si acelasi numar de destin, ceea ce poate insemna si un punctaj mai mare. Trebuie sa aveti in vedere ca numarul de destin (1) inseamna ambitie, aspiratii puternice, dorinta de afirmare si nevoia de a avea un grad de libertate cat mai mare. Daca fiecare va recunoaste celuilalt aceste insusiri si cerinte, daca i le va respecta, daca se va stabili cine si cum ia deciziile importante pentru viata comuna, atunci totul va fi bine.