Luna. Cum va fi barbatul destinat mie si cand il voi cunoaste?

Esti foarte exigenta si ai mari asteptari in ceea ce priveste relatia de iubire care trebuie sa contina armonie mentala si fizica. Vei considera casatoria drept o completare a imaginii tale, o posesiune, un rang social care sa te flateze si sa iti satisfaca nevoia de stabilitate si siguranta materiala. Ai nevoie de o persoana echilibrata, fidela, prudenta, cu simt practic, inteligenta, rafinata, manierata, distinsa, fermecatoare, senzuala si misterioasa, care isi controleaza bine pasiunea. Starea materiala este importanta pentru tine si va fi un criteriu in alegerile tale. Daca ora de nstere este corecta, relatia de iubire se va impleti cu relatia de afaceri sau in tot cazul, il vei intalni prin intermediul afacerilor, schimbului de informatii sau in timpul unei scurte calatorii; se va declansa brusc ori printr-un un eveniment ciudat, in circumstante mai neobisnuite. Daca nu ai intalnit persoana potrivita in ultimele sase luni, sunt sanse intre 20 august si 10 octombrie 2012, sau in perioada 10 ianuarie- 30 februarie 2013.

Eugen. Am infiintat o firma de transporturi si inceputul nu este multumitor nu stiu daca am sanse de a reusi in acest an pentru ca stau prost cu finantele. Ce pot sa fac?

Tocmai se intrevad sanse bune pe casa muncii, iar incepand cu iulie 2012, pana in mai 2013 veti avea satisfactii maxime in ceea ce priveste munca si beneficiile financiare. Va veti atinge obiectivele propuse. Calatoriile sunt profitabile, mai ales daca este vorba de drumuri lungi, in strainatate. Relatiile si contractele cu strainatatea sunt avantajoase. O perioada in care trebuie sa fiti foarte prudent in deplasari si calatorii este 11 noiembrie -1 decembrie 2012 si 5-15 ianuarie 2013.

Luna. Voi reusi sa iau carnetul de sofer vara aceasta si sa fiu un sofer bun?

Puternica, mandra, autonoma, ambitioasa, iti place sa atingi competenta in ceea ce faci si ai putere de concentrare; iti atingi obiectivele indiferent de dificultati. Pana pe 13 iunie este o perioada efervescenta cu incarcare energetica mare ceea ce te face foarte curajoasa si optimista, cu tendinta de a ignora riscurile. Intre 18 iunie si 14 iulie ai multa putere de a invata si de a acumula experienta, de a realiza un scop precis, de a imbina simtul practic cu viziunea clara. Cele mai bune perioade de examen sunt intre 27 iunie si 14 iulie sau dupa 8 august. Vei fi un bun sofer.