branduseGabi74. Voi ajunge la o relatie  matrimoniala cu Mihai avand in vedere ca amandoi acum suntem fiecare in alta casatorie?

 

Aveti acelasi Ascendent in Sagetator si sunteti predestinati sa va indragostiti de mai multe ori, dar si sa va retrageti promisiunile; casa casatoriei indica pentru amandoi doua sau mai multe relatii/casatorii. Planetele dv. personale se afla in casa casatoriei si in casa iubirii din astrograma lui Mihai. Sunt multe elemente de compatibilitate: incredere reciproca, satisfactie sentimentala, legatura mentala, durabilitate si fidelitate, romantism si pasiune.

Pentru Mihai , iubirea este o sursa de placeri, o bucurie, o aventura mereu noua si proaspata in care se implica profund, atras de forte irezistibile. Se pare ca este amantul perfect care nutreste o iubire sincera; este delicat, experimentat, discret, protector, si fermecator, neobosit si inventiv, insa pretinde sa detina controlul si sa aiba suficienta lbertate de actiune. In concluzie, casatoria este foarte posibila. Se pare ca acest subiect nu a fost inca dezbatut cu deplina sinceritate. In acest an amandoi veti fi nevoiti sa examinati cu onestitate natura reala a dificultatilor si sa descoperiti care este directia in care trebuie sa mergeti.

Pana in iulie, dv. sunteti plina de energie si optimism, nerabdatoare sa legalizati acesta iubire, tintiti foarte sus, renuntati la prudenta si nu luati in calcul responsabilitatile. Luna iulie va fi favorabila clarificarii problemelor de parteneriat, iar pana in noiembrie 2017 relatia dv. de dragoste va fi complet transformata.