Gabi. Poate fi o relatie fericita cu Mihai, o casatorie mai buna? am o relatie extra cu el de 4 ani dar nu am curaj sa divortez, sa merg mai departe cu Mihai, ce rol are in viata mea Mihai?

Pentru dv. relatiile de parteneriat sunt punctul central al existentei, iar relatiile sexuale au si ele o importanta cruciala; depindeti de ele pentru a va echilibra si a va dezvolta. Degajati mult farmec, optimism, entuziasm si caldura. Iubiti cu multa pasiune; dragostea va imbogateste si va transforma existenta. Vi se potriveste o persoana care priveste lucrurile cu mai multa detasare si aduce in viata dv. mai multa fericire si bucurii cotidiene, care va face sa uitati de problemele de fiecare zi. Iubirea este pentru dv., dincolo de pasiune, un complex de stimuli in continua schimbare, un joc al placerilor rafinate, o relatie amicala bazata pe comunicare, conversatie spumoasa, gesturi spontane, replici inteligente, schimb energetic. Rebela, directa si independenta, mandra si demonstrative, va impuneti cu fermitate punctele de vedere si dreptul la libertate, iar atunci cand va doriti ceva nimic nu va sta in cale. Acum sunteti gata sa distrugeti relatia pe care ati construit-o pentru ca nu vi se mai pare viabila.

Mihai are o personalitate puternica si bine echilibrata; este ambitios si competitiv, dar in acelasi timp este diplomat, original, fermecator, sociabil, elegant, vesel, destept, rafinat, sensibil, creativ, intuitiv, cu aptitudini intelectuale si artistice. Un pic capricios, nehotarat, pretentios, perfectionist, obsedat de echitate, insa are mult discernamant si simt practic. In dragoste este cuceritor, afectuos, romantic, loial, posesiv, responsabil, stabil si se implica total; este atras de persoane inteligente, interesate de filozofie si spiritualitate.

Intre dv. si Mihai este o puternica atractie, o legatura romantica si originala cu multe schimbari si surprize. Relatia stimuleaza dorinta de aventura, amuzament si relaxare, abordarea unor domenii  de interes comun cum ar fi cultura, arta, muzica, ezoterismul etc. Legatura mentala este foarte buna si poate exista un schimb reciproc de idei si invataminte, o evolutie in plan spiritual. Acest barbat va stimuleaza pasiunile si dorinta de aventura, dar va ajuta sa va disciplinati, sa va maturizati, sa fiti mai increzatoare in fortele proprii, mai introspectiva, sa va remodelati personalitatea.

Relatia dintre dv. si Petre este la limita in ceea ce priveste compatibilitatea, insa, in mod ciudat, sau poate nu intamplator, acelasi lucru se poate spune si despre relatia dv. cu Mihai.

Problema este desigur la dv., care sunteti pasionala, va aprindeti repede, va simtiti asuprita de responsabilitati si constrangeri, nu acceptati alte pareri, faceti doar ce va place, va implicati in multe conflicte de personalitate. Si mai spun ca problema este la dv. pentru ca sunteti de ceva vreme – inca din 2010 – 2011 – sub influenta unor aspecte planetare tot mai dificile, greu de suportat. Din 15 iunie 2013, casa casatoriei a fost strabatuta de multe planete care au resuscitat adversitatile.  Marte, Zeul Razboiului, este inca acolo, ca si…Luna Neagra; Jupiter se afla si el, ca din intamplare, pentru a va da optimism, exuberanta, viziune, intelepciune…dorinta de eliberare. Va confruntati cu propriile inhibitii, cu constrangerile pe care vi le-ati impus chiar dv., dar si cu restrictiile create de circumstante; treceti prin momente dificile, dar sunteti singura in masura sa luati o decizie, mai ales ca si Luna Noua in Rac intensifica dorinta de reinnoire a contractelor de parteneriat.