Casa financiara este inca activa pana pe 24 februarie; colaborarile sunt orientate spre proiecte ingenioase si curajoase. Au viziune, intuitie si sunt in negocieri de parteneriat. Dupa aceasta data, largirea orizontului de cunoastere e tot mai acuta pentru cei tineri. Planuri de calatorie, de studii, specializari sau aprofundari ale unor domenii sunt dorite de foarte multi nativi. Isi dau seama ca fara aceste atuuri nu au sanse de progres.

22 si 27 februarie sunt zile care le pot dechide  sanse, le aduc idei, informatii sau oameni potriviti care ii pot ajuta pentru aceste perspective. Vor intui foarte bine care este directia buna, ce este oportun, care sunt relatiile avantajoase. Cei maturi pot desfasura activitati intelectuale la un nivel inalt, in domenii legate de invatamant, drept, religie, filozofie etc.

24 februarie e o zi cu multe evenimente atat in plan profesional, in cel al studiilor si calatoriilor, dar si in relatia cu o persoana deosebita. Revin in atentie unele probleme, mai vechi, stresante, a caror solutie e dificil de gasit, ce tin de casa ori familie.