Rac si ascendent in Rac

Luna noua din 1 iulie se produce pe casa I si reprezinta un inceput; noi planuri, initiative, schimbare, multa subiectivitate si interes pentru propria persoana. Conjunctura este destul de stresanta, cu implicatii in relatii, familie si cariera. E bine sa se abtina de la orice confruntari, sa analizeze evenimentele si sa traga concluziile necesare, sa fie rabdatori si sa tina cont ca trec printr-o perioada dificila in care sensibilitatea lor e la cote inalte si pot percepe lucrurile in mod exagerat sau eronat. Pot avea reactii impulsive si necontrolate, iesite din subconstient. Simtamintele lor sunt contradictorii: vor sa ajute, sa iubeasca si sa fie iubiti, sa se afirme, sa ia decizii si sa porneasca spre noi realizari, dar nu pot sa vada ce schimbari trebuiesc facute, iar evenimentele sunt  neprielnice. E bine sa fie atenti la ceea ce se intampla in jur, sa aibe rabdare pentru ca deblocarea se produce treptat; incepand cu 5 iulie se imbunatateste organizarea muncii, afacerilor, negocierilor, investitiilor. Devin mai concilianti si dispusi la compromisuri, relationeaza bine si sunt seducatori (seducatoare) si, mai ales, pot sa atraga atentia unor persoane puternice si binevoitoare.

Planuiesc si actioneaza in ascuns, se tem de schimbari si relatiile sunt destul de complicate, mai ales in jur de 7-8, 14-15, 21-22 iulie. Luna plina din 15 iulie determina mai multa atentie pentru colaborari si implicare in relatiile parteneriale

Cariera si statutul profesional le da variate probleme: de adaptare si conformare, de colaborare, de concordanta cu viata de familie, si zilele de 21-22, 28-29 aduc evenimente si emotii neplacute. Luna noua din 30 iulie va da un impuls afacerilor si actiunilor pragmatice.