Rac si ascendent in Rac

Pana pe 23 septembrie preocuparile cotidiene sunt orientate spre relatiile apropiate, comunicare si activitati placute care sa aiba si un scop practic. Se vor multumi cu scurte calatorii, mici reuniuni, intalniri cu prietenii, schimb de impresii, momente de relaxare la final de saptamana.

1 septembrie impune cu necesitate luarea unor decizii cu privire la familie sau locuinta. Sunt stresati de griji si probleme mai vechi, iar pentru unii au loc evaluari, negocieri in vederea unei inchirieri sau tranzactii imobiliare.

Pana pe 10 septembrie nativii se vor interesa de organizarea muncii, de modalitatile in care pot castiga bani, de inchegarea unui plan de afaceri, de reluarea unor colaborari. In jur de 12 pot sa aibe idei si initiative, sa incerce actiuni curajoase, sa faca propuneri unor parteneri, sa caute sustinere pentru actiunile pe care vor sa le intreprinda.

Intrarea lui Marte in Leu pe 19 septembrie le va da multa incredere sa initieze schimbarile pe care le doresc pentru cariera lor, sa-si asume chiar si unele riscuri, daca familia ii vor sustine. In jur de 27 septembrie (Luna noua) se starnesc discutii, dezacorduri cu partenerii; sunt momente dificile si situatiile trebuiesc gestionate cu multa diplomatie.

Dupa 23 septembrie apar o serie de evenimente neasteptate in mediul familial. Se reiau discutiile, planurile de viitor, se negociaza noi conditii de convietuire. Pe 27 septembrie vor actiona cu hotarare incercand sa-si impuna deciziile, in pofida opozitiilor sau reprosurilor. Pentru nativii Rac obiectivul principal este – acum – siguranta financiara, iar apoi celelalte lucruri. De aceea vor cauta solutii de a stabiliza sau optimiza evolutia carierei lor, supusa unor schimbari ce par inevitabile.