Rac si ascendent in Rac.

Nemultumirea pe care o au fata de viata de familie ii determina sa caute compensatii in alte zone ale existentei lor: profesie, cariera, prieteni, copii ori cheltuieli extravagante.

1-3 noi. cei tineri se simt neintelesi de familie si cauta protectie afectiva alaturi de prieteni sau in relatii de iubire. Cei maturi spera o redresare a situatiei familiale si lupta cu toate mijloacele pentru a obtine stabilitatea sociala si afectiva.

4-5 noi. sunt mai veseli, se redreseaza afectiv si psihic, sunt interesati de aspectele placute ale existentei, plnuiesc noi activitati, calatorii, schimbari bune in viata lor.

6-7 noi. evenimente neasteptate in viata profesionala. Unii pot fi laudati, apreciati pentru munca depusa, primesc o functie, promovare ori sunt satisfacuti de realizari si de perspectivele de viitor.

8 noi. se pot ivi situatii neplacute in viata publica, insa vor riposta prompt, vor stii sa se apere; se vor simti raniti, nedreptatiti, victime ale unei invinuiri nedrepte.

In jur de 10 noi. – Luna Plina – se declanseaza evenimente cu impact asupra vietii sociale; unii vor cunoaste persoane importante care le devin prieteni, aliati, protectori, colaboratori, altii vor avea posibilitatea de a detecta oportunitati de evolutie in plan social.

15-16 noi. au relatii bune, se bucura de atentia prietenilor, de colaborari bune; au energie mentala si sunt foarte motivati sa-si implinesca aspiratiile.
17-18 noi. au castiguri bune din munca sau afaceri, cheltuieli cu copiii sau prietenii.
19 – 20 noi. sunt zile favorabile comunicarii, informarii, calatoriilor scurte, unei bune organizari a muncii, relatiilor de parteneriat si in plan social.

22 noi. imprejurarile ii obliga sa ia decizii cu privire la munca si obligatiile de fiecare zi; schimbarea de atitudine starneste mirarea celor din jur dar hotararile sunt ferme.

In jur de 25 noi. – o rasturnare de planuri ii poate nemultumi dar exista si un interes major pentru care vor trebui sa faca o reorganizare si eficientizare a muncii lor. Au spirit critic si buna concentrare mentala pentru indeplinirea unor sarcini in plus; unii vor fi chemati la un interviu, altii vor intrezari posibilitati de schimbare nu doar a locului de munca, ci chiar a domeniului. Perioada ce urmeaza nu este buna pentru luarea unor decizii legate de munca; pot percepe neclar anumite situatii.

27 noi. – intalniri, discutii si armonizarea relatiilor cu familia, cu cei din jur, cu prieteni si cu o anume societate.

29-30 noi. simt nevoia de a primi sfaturi sau sprijinul afectiv al unor persoane mature, al parintilor sau prietenilor.