Rac si ascendent in Rac

Planul social este foarte activ si pot fi implicati in proiecte comune, colaborari si felurite activitati de grup. Vor sti sa imbine utilul cu placutul, sa puna in acord interesele personale cu cele sociale. Din 4 iunie Jupiter va da multa stralucire acestui sector. Va aduce sanse de ascensiune, de recunoastere, de colaborare, de protectie din partea unor persoane cu multa influenta. Pana in primavara lui 2012 nativii Rac vor lega noi prietenii, parteneriate si vor avea numeroase impliniri si satisfactii legate de statutul lor social.

Luna noua si luna plina (eclipsele) din 1 si 15 iunie le vor accentua dorinta de introspectie, de traire interioara. Necesitatea de analizare a planurilor, a prioritatilor sau a evenimentelor si a situatiei actuale se impune cu tarie. Incercarile prin care trec de o vreme incoace par sa nu se mai termine. Zilele de 1, 2, 4, 10, 15 si 23  aduc provocari in fata carora e bine sa fie rezervati si concilianti. Mediul familial pare ostil, partenerii capriciosi, iar problemele legate de profesie necesita o rezolvare. Conditiile de munca sau profesia aleasa nu ii satisface; isi doresc mai multa libertate, noutate, o schimbare totala. Se gandesc la o specializare in alt domeniu.

Dupa 21 iunie se vor concentra pe interesele personale, vor simti neputinta de a se reechilibra pe toate planurile. Perioada 15-25 iunie poate fi plina de discutii iritante cu  membrii familiei, cu unii parteneri, cu sefii.