Pesti sau Ascendent Pesti

Nativii dispun de energia numeroaselor planete aflate in semnul lor. Au un spirit activ, capacitatea de a proiecta, a-si apara puntul de vedere, a comunica bine, a calatori, a-si urmari scopurile. Se concentreaza pe problemele personale, isi comunica dorintele, au initiativa, sunt competitivi. Luna noua pe 4 martie declanseaza contexte favorabile de afirmare. Prezenta lui Marte inseamna ca ei dispun si de energie, forta de valorificare a posibilitatilor, de a schimba ceva in destinul lor. Increderea in ei este esentiala pentru a putea folosi oferta astrala.

Mercur si Uranus se transfera (pe 10 si respectiv,12 martie) in casa banilor, alaturi de Jupiter; la fel si Soarele pe 21. Astfel ca munca, afacerile si castigarea banilor devin centrul lor de interes. Cu toate acestea, ei nu pot beneficia de sansele de castig, nu au inca sustinere din planul social. Tot ce pot face este sa planifice, sa fie atenti la evenimente si la deciziile ce trebuiesc luate. Uranus va contribui cu multe schimbari aducand o perioada lunga de evenimente neasteptate legate de castiguri; uneori vor castiga foarte mult, alteori vor cheltui mult sau vor trece prin perioade dificile, in urmatorii 7 ani.

Prezenta lui Venus in casa aXII-a predispune la generozitate exagerata, dorinta de a ajuta. Sensibilitatea este sporita, ca si nevoia de iubire.