Pesti si ascendent in Pesti

Neptun va reintra pe 6 august in casa a XII-a, predispunandu-i pe nativi la visare, reflectie. Luna plina pe 13 august accentueaza starile emotionale, temerile, depresia, impresia ca nu sunt iubiti.

Casa muncii e incarcata de responsabilitati si cerintele unor lucrari minutioase. Vor trebui remediate unele erori, sau inlocuita aparatura nefunctionala, proiectele intarziate – replanificate. Pana pe 22 august se pot achita cu succes de indatoriri, insa dupa aceasta data apar multe nereguli, critica si putine recompense banesti.

Dorinta de afirmare, de relationare si implicare in variate activitati extraprofesionale este puternica. Unii vor simti nevoia de a se aventura in expeditii, sport extrem, altii in competitii artistice sau in iubiri…periculoase. Se indragostesc de o persoana pe care o descopera in mediul apropiat. Povestile de iubire sunt presarate cu obstacole, confruntari, rasturnari de situatie, decizii grabite si necugetate, despartiri.

Toate relatiile se imbunatatesc dupa 22 august, insa, atat timp cat Mercur este retrograd, pana pe 26 august, ramane riscul unor deficiente de comunicare, negociere, informare, intelegere. In jur de 29 august – Luna noua – este o perioada favorabila relatiilor, intalnirilor, redescoperirii unor vechi amici.

Banii din munca proprie, ca si cei din alte surse, din parteneriate sunt greu de obtinut; se fac cheltuieli importante pentru distractii, copii, excursii si tot felul de activitati care sa atraga atentia clor din jur.