Acesti nativi isi vor orienta eforturile spre tot ce considara a fi valoros util si practic: afaceri, comert, investitii, negocieri. Insa lipsa de moderatie nu aduce lucruri bune.Luna noua din 3 aprilie declanseaza o serie de evenimente bruste, decizii si demersuri indraznete de a organiza, de a restructura sau evalua o activitate practica sau bunurile materiale. Cei care vor incerca initierea unei afaceri se vor confrunta totusi cu multe obstacole, conflicte, incurcaturi; acte prost intocmite, taxe suplimentare, nerecuperarea unor sume la care aveau dreptul etc. Vor fi afectate veniturile partenerilor (de viata sau de afaceri). Asocierile devin dificil de realizat ori se dovedesc infructuase, se desfac brusc. Apar o serie de limitari, interdictii, neputinta in planurile lor de a vinde sau a investi. Pentru unii se instaleaza nesiguranta veniturilor, grijile materiale. Aceste nelinisti sunt provocate in principal de elemente exterioare cum ar fi de pilda cheltuielile facute de parteneri si colaboratori, neintrarea in posesie a unor bunuri cuvenite, intarzierea accesului la credite etc. Multe dintre aceste demersuri sau afaceri au legatura cu strainatatea.

Dupa 21-23 aprilie actiunile devin mai eficiente, mai practice, mai bine coordonate. Comunicarea si relatiile apropiate se imbunatatesc simtitor. Pot primi sustinere – mai mult in plan mental si psihologic – din partea unei persoane cu un anume statut social. Castigurile nu sunt constante si nici nu vor fi inca sapte ani de acum inainte pentru ca vor interveni multe schimbari in ceea ce priveste munca si veniturile proprii.

Neptun se aseaza pe casa personalitatii din 4 aprilie; Pestii devin mai cuceritori, mai sensibili, mai visatori, mai creativi, mai intuitivi si poate chiar “clarvazatori”.