Momentul de Luna Noua in Berbec se produce pe data de 22 martie 2012, in jur de ora 16:37 (ora Bucurestiului) la 2 grade si 23 de minute. Conjunctia Luna-Soare este incadrata de Uranus si Mercur retrograd care dau o incarcatura speciala zodiei Berbec

Fiecare zodie este influentata diferit si este determinata sa opereze schimbari intr-un anumit sector al vietii.

Pentru cei cu Ascendent in Berbec este influentata casa I. poate fi o perioada de afirmare, de initierea unor schimbari, de manifestare a dorintelor si de punere in lumina a personalitatii lor. Pentru foarte multi dintre nativi va insemna o dezlantuire de forte, revolta fata de cei care ii conduc, probe de curaj si noi proiecte pentru viata lor. Vor simti ca perspectivele sunt bune, ca au dorinta de independenta, progres, de actiune, de noi experiente si puterea de a lupta cu obstacolele. Daca au avut de suferit, este un moment bun pentru a incepe o noua viata, pentru a incerca o noua slujba, noi afaceri, sau sa primesca un post de conducere. Unii vor intelege ce au gresit in trecut si vor trage invatamintele necesare pentru ca viata lor sa ia o intorsatura buna.

Pentru cei cu Ascendent in Taur este influentata casa casa a XII-a. Acesti nativi au stari ciudate si vor simti in acelasi timp nevoie de relationare dar si sentimentul de izolare, introspectie, cautarea armoniei interioare, redresarea spirituala ori personala, impacarea cu sine, gasirea celei mai bune cai de deblocare a evolutiei lor. Pot gasi puterea de a se rupe de trecut, de a se deschide viitorului, de a face schimbari importante in viata lor. Vor intelege cauzele ascunse ale experientelor dure prin care au trecut sau atunci cand evenimentele au scapat de sub control; vor incepe sa perceapa si partea nevazuta a lucrurilor. Sunt momente prielnice pentru a renunta la ideile fixe si la conceptiile neadecvate; se poate produce o transformare profunda in modul lor de a aborda problemele vietii.

Pentru cei cu Ascendent in Gemeni este influentata casa a XI-a. Mercur retrograd le poate provoca nehotarare sau nerabdare; vor fi rasturnate deciziile legate de integrarea in societate, idealurile umanitare, reconciliere, planurile de viitor, gasirea unui anturaj potrivit aspiratiilor personale. Acesti nativi sunt atrasi de viata publica unde pot intalni persoane de exceptie care sa ii impresioneze si sa le schimbe convingerile si idealurile de pana acum. Unii vor primi ajutor discret si aparea o sansa neasteptata pentru rezolvarea unor probleme de familie sau patrimoniu; un noroc invaluit in mister ii poate scoate din incurcatura. Vor avea multe contacte si vor castiga popularitate, vor putea sa se implice in proiecte sociale si sa ia hotarari pentru aderarea la un grup sau asociatie.

Pentru cei cu Ascendent in Rac este influentata casa a X-a. Imaginea sociala se recreeaza scotand la lumina bogatia interioara, unele calitati ascunse, o anume maturizare  si aspiratia sincera de armonizare cu cerintele vietii profesionale. Poate fi un moment bun pentru a lua decizii importante, pentru identificarea unor directii mai bune in construirea unei cariere in urmatoarele 12 luni. Pot avea idei novatoare, impulsul de a rupe relatiile invechite si obositoare, contractele nefavorabile si sa faca o triere a prieteniilor. Aceste zile pot aduce mici succese si laude incurajatoare sau implicarea in proiecte de anvergura. E bine sa-si creeze disponibilitatea de a percepe mesajele subtile pe care le vor primi din partea destinului.

Pentru cei cu Ascendent in Leu este influentata casa a IX-a. Aspectul spiritual capata o noua relevanta; se pot identifica noi directii de studiu, pot simti chemare spre largirea universului lor de cunoastere sau pentru aprofundarea unui anumit domeniu, al unor studii superioare. Se creeaza circumstante favorabile pentru a percepe lumea in mod subtil, prin intuitie, clarvedere, viziune, revelatii. Unii vor primi lectii de viata care vor determina destructurarea sau restructurarea conceptiilor de viata pe care si le-au format pana acum. Vor fi in postura de a lua o decizie in legatura cu afacerile, cariera, locul de munca, exploatarea unor resurse personale in vederea obtinerii de beneficii materiale.

Pentru cei cu Ascendent in Fecioara este influentata casa a VIII-a. unii vor fi preocupati de partea misterioasa a vietii descoperind  cauzele ascunse ale evenimentelor care le determina existenta. Altii vor trai pasiuni erotice foarte intense si vor simti nevoia de intimitate sau de a face confesiuni unei persoane de incredere. Unii nativi vor trece prin crize emotionale sau financiare si vor intelege natura obstacolelor, sursa neplacerilor prin care trec, schimbandu-si atitudinea fata de parteneri si fata de banii acestora. Vor fi incercati de dorinta de a calatori, a se distra, a se exprima, a se impune in fata celorlalti, a studia si a evolua spiritual.

Pentru cei cu Ascendent in Balanta este influentata casa a VII-a. Relatiile, parteneriatele si asocierile de orice fel sunt predispuse la incercari conflictuale, riscuri si rupturi. Nevoia de relationare este intensa si se pot lua decizii importante pe criterii mai putin obisnuite ori dintr-o ambitie si motivatie fara sens. Poate fi un moment bun pentru o casatorie daca relatia are fundamente solide. Orice contract trebuie bine analizat si ar fi bine sa se tina cont de sfaturile unor avocati ori altor persoane de incredere – pentru decizii importante – deoarece sunt predispusi sa-si asume riscuri inutile cautand noutatea, ineditul si originalitatea.

Pentru cei cu Ascendent in Scorpion este influentata casa a VI-a. Munca de fiecare zi si relatiile profesionale pot suferi schimbari bruste; acum poate fi primul pas pentru cautarea unui loc de munca mergand la interviuri sau cautand colaborari avantajoase. Multi vor intelege ca este timpul sa-si asume responsabilitati suplimentare, sa acorde ajutor rudelor, sa-si reorganizeze timpul de lucru. Altii vor fi sfatuiti de medic sau vor fi nevoiti, de starea lor de sanatate, sa schimbe obiceiurile nesanatoase si sa isi impuna o anume igiena, restrictii alimentare, cumpatare, post si mai multa odihna pentru a elimina surmenajul.

Pentru cei cu Ascendent in Sagetator este influentata casa a V-a. Este o perioada foarte buna pentru exprimarea creativitatii si exploatarea unor calitati artistice, sportive, educative, pentru intalniri cu prietenii si relatii sentimentale. O iubire se poate naste foarte brusc, ca si dorinta de a se casatori. Intuita functioneaza bine pentru cei care au ajuns la o anume intelepciune si maturitate sentimentala; pot sa se comporte si sa se exprime cu totul altfel decat pana acum, sa fie mai afectuosi, sa isi doreasca un copil. Munca si evolutia profesionala ii mobilizeaza si ii predispune la efort.

Pentru cei cu Ascendent in Capricorn este influentata casa a IV-a. este o perioada in care sensibilitatea si starile emotionale sunt accentuate, creste dorinta de a intensifica relatiile de familie, de a oferi dragoste si ocrotire copiilor si parintilor. Simt nevoia de introspectie si analiza a vietii de familie, a legaturii cu trecutul. Este un moment bun de a lua decizii cu privire la parinti, la copii sau pentru a schimba ceva in casa ori domiciliul. Unele persoane vor pleca pentru a munci in strainatate, altele se vor intoarce acasa de dragul familiei. Evenimente neasteptate aparute in familie ii va obliga sa ia masuri si decizii adecvate.

Pentru cei cu Ascendent in Varsator este influentata casa a III-a. Comunicarea, invatarea, deplasarile scurte si relatiile cu cei din jur se intensifica iesind in evidenta punctele slabe, deficientele si atitudinea gresita de pana acum. Acesti nativi privesc lucrurile intr-o noua lumina, modul lor de a gandi se schimba, devin mai inventivi si vor simti dorinta de face modificari in mediul inconjurator. Unii isi vor descoperi talente ascunse necultivate si neexploatate; manifestarea unor calitati si a unor idei ingenioase poate incepe in aceasta perioada. Preocuparea pentru confortul si bunastarea familiei ii face harnici, activi, energici.

Pentru cei cu Ascendent in Pesti este influentata casa a II-a. Va fi o perioada buna pentru a porni o noua afacere, noi proiecte de investitii, descoperirea unor tranzactii inteligente, folosirea eficienta a unor abilitati native. Multi vor fi nemultumiti de castigurile banesti desi au depus eforturi serioase. Unii nativi pot primi “lectii de viata” cu privire la relatiile ori asocierile in care s-au implicat; se pot certa cu prieteni sau colaboratori, pot reveni asupra unor contracte sau intelegeri de cooperare.