Acesti nativi au de luat decizii cu privire la relatii si colaborari. Negociaza contracte si parteneriate. 21 februarie este o zi dificila in care trebuie sa ia rapid hotarari, sa faca anumite alegeri. Se vor baza pe date si confirmari anterioare, pe experiente din trecut. Cei care au afaceri vor dori sa schimbe multe lucruri, fie strategia, fie colaboratorii si poate chiar domeniul de activitate.
Castigarea banilor devine obsedanta si sunt dispusi sa faca si unele compromisuri. Starea de nemultumire persista. Unii vor dori sa plece in strainatate, sa revina de fapt la o activitate pe care au mai practicat-o anul trecut. Apar castiguri din parteneriate dar si cheltuieli ori plata unor datorii. Intervin schimbari de situatie de la o zi la alta. Locul de munca le poate oferi unora niste sanse de afirmare pe care nu ar trebui sa le rateze.
Cei tineri pot primi bani, cadouri, burse, sponsorizare pentru calatorii in strainatate. Insa toate acestea nu vor fi pe deplin multumitoare; vor constata ca fondurile nu acopera toate cheltuielile sau ca sperau la mai mult.