Leu si ascendent in Leu

Eclipsa din 1 iulie presupune momente de stress, probleme la locul de munca, teama si lipsa de comunicare cu cei din jur. 1-2 iulie sunt zile de analizare a evenimentelor, de introspectie si examinare a planurilor, a greselilor si a dorintelor ascunse – ceea ce este totusi benefic. Sunt foarte interesati de planul social, de formularea unor obiective pe termen mediu si lung, de colaborari si asocieri. Nu precupetesc nici un efort pentru a se evidentia, pentru a impresiona; dau multa atentie aspectelor practice si scopurilor realizabile, realiste. Vor stii sa gaseasca echilibrul intre interesele personal si cele ale grupului in care vor sa se integreze. Este o perioada destul de buna, tinand cont si de buna aspectare pe care o da Jupiter in sectorul carierei si statutului profesional. Din 3 iulie si pana pe 28, au ajutor de la Mercur: forta de exprimare, spirit activ, capacitate de analizare, planificare, organizare, relationare, negociere. Vor simti nevoia unei deschideri spre aventura si cunoastere; vor dori sa studieze mai mult, sa se specializeze ori sa calatoreasca. Calatoriile sunt pline de aventura si neprevazut.

Luna plina din 15 iulie ii va determina sa acorde atentie unor evenimente la locul de munca; poate fi vorba chiar de o promovare, sau de schimbarea locului de munca in mai bine.

21-23 iulie sunt zile agitate, incarcate de evenimente, cu responsabilitati, incercari, examene, consum mare de energie. Au nevoie de prudenta, calm, discernamant si autocontrol pentru a trece cu bine, fara conflicte si decizii eronate, fara gesturi exagerate de generozitate atunci cand nu este cazul.

Din 23 iulie, vor prinde forta si stralucire, energie si determinare, vor adopta o atitudine entuziasta si demonstrativa, se vor lansa in realizarea unor planuri pe care le doreau de multa vreme.

Luna noua din 30 iulie este un moment de inceput si un prilej de a lua decizii bruste, neasteptate pentru cei din jur. Aceasta zi poate fi relevanta pentru dorintele si idealurile lor si isi vor arata deschis intentiile; unii vor fi mai atenti la sentimentele celor din jur, insa pot fi si Lei subiectivi si prea orgoliosi pentru a tine cont de parerile altora.