Leu si ascendent in Leu

Interesati de afirmarea propriei valori, de evaluarea si folosirea eficienta a resurselor materiale, Leii au sanse bune de a obtine cel putin o stabilizare a situatiei lor financiare. Unii vor reveni la un post, o pozitie pe care o parasisera cu ceva timp in urma; altii vor relua o indeletnicire, o afacere, o colaborare pentru care sunt dispusi la compromisuri si pretentii moderate. Au multa determinare pentru a negocia afaceri si contracte, pentru planificare, strategii, organizarea resurselor materiale. In jur de 12 septembrie (Luna plina) exista posibilitatea de a primi cadouri, burse, cofinantare, mosteniri, subventii, bani din partea unor sponsori, parteneri etc.

Incepand cu 15 septembrie pot petrece momente agreabile in activitati placute, intalniri cu prietenii. Unii pot sa se indragostesca de o persoana din imediata lor apropiere.

Intrarea lui Marte in Leu pe 19 septembrie va spori energia nativilor, dorinta de a lupta pentru realizarea obiectivelor personale, de a elimina adversarii, de a impresiona. Nimeni nu le mai poate ingradi libertatea de actiune. Devin tot mai activi, expansivi, comunicativi, au idei noi, inventivitate; simt nevoia de a se lansa spre obiective indraznete, sa ia decizii rapide, sa progreseze. Cei tineri vor dori sa se aventureze intr-o noua cunoastere, sa caute informatii si aprofundarea invataturii in domenii noi, de avangarda sau mai putin obisnuite.
Dupa 23 septembrie vor trebui sa faca fata unui lant de evenimente neastepetate. Vor avea provocari in ceea ce priveste comunicarea, deplasarile, relatiile de munca. In jur de 27 septembrie (Luna noua) poate sa apara un conflict, o veste proasta in legatura cu locul de munca ori necesitatea de sustine teste, examene, interviu sau concurs pentru slujba. Cei mai multi dintre nativi vor reusi sa faca impresie buna, sa gestioneze onorabil situatiile.