Leu si Ascendent in Leu

Sunt solicitati de activitatile cotidiene, de persoaneleapropiate: prieteni, frati. Au discutii, schimburi de informatii, fac mai multe deplasari si rezolva probleme ce tin de acorduri, contracte, comunicare, invatare si studii de perfectionare. 2 si 3 oct. sunt zile favorabile creativitatii si poate aduce succes intr-o cariera artistica, educativa, culturala, sportiva; pot intalni o persoana de destin, se pot indragosti; sau pot concepe un copil.

  • 6-8 oct. intra in dezacord cu unele persoane si chiar daca raman la parerile lor, in cele din urma vor face un compromis si o intelegere cu o persoana de sex feminin.
  • Luna plina din 12 oct. trezeste interesul pentru calatorii, pentru studiu sau o schimbare radicala a vietii cotidiene.
  • Dupa 13 oct. sunt asaltati de amintiri si vor simti impulsul de a reflecta la scopurile si nevoile reale, la relatia pe care o are cu cu familia. Isi pot dori sa se intalnesca si sa petreaca momente frumoase alaturi de frati si surori.
  • 16-18 oct. sunt interesati de relatiile de prietenie sau colaborare, de posibilitatea de a-si promova imaginea in anumite cercuri sau grupuri. 21-22 au sensibilitate crescuta, sunt irascibili si foarte preocupati de propria persoana, iar pe 23 pot sa cheltuiasca o suma importanta pentru casa, pentru lux si confort, sau pentru o petrecere importanta de familie.
  • Dupa 23 oct. casa si familia, activitatile casnice ii solicita foarte mult. Luna noua din 26 oct. semnifica un nou inceput si o schimbare in plan domestic.
  • 29-30 oct. sunt zile de exprimare libera, relationare, trairi emotionale placute, distractii.