Leu si ascendent in Leu.

Pana pe 23 noiembrie nativii Leu sunt focalizati pe viata privata, familie, relatii cu cei din jur, educatia copiilor.

2-3 noi. intalniri, schimb de idei si confruntari cu partenerii, cu sefi sau cu un membru al familiei (mai ales cu femeile).

4-5 noi. pentru cei tineri se poate aprinde in mod neasteptat o iubire; cei casatoriti se simt bine alaturi de partenerul de viata, sunt foarte atasati si chiar posesivi.

6-8 noi. doresc o schimbare a vietii, a muncii de rutina, exploreaza idei si concepte noi, viseaza la aventuri extraordinare.

9 -10 noi. evenimente in viata profesionala, contacte cu publicul, activitati prin care pot iesi in evidenta, se fac remarcati in cadrul profesiei lor. Unii nativi doresc sa reia unele studii sau cercetari in domenii mai putin obisnuite sau foarte moderne.

11-13 noi. sunt interesati de stabilirea unor relatii utile pentru afaceri si evolutia carierei.

14-17 noi. sunt nemultumiti de anumiti parteneri, au temeri cu privire la rezolvarea unor probleme legate de informatii, comunicare si schimbarile pe care trebuie sa le faca la locul de munca. Au nevoie de afectivitate si comunicare cu persoane dragi; unii nativi se bucura de aparitia unor copii sau de vestea ca vor avea in curand.

18-19 noi. sunt foarte activi in afaceri, munca si cariera, dar si in organizarea unor intalniri de familie. Sunt tentati sa cheltuiasca mai multi bani pentru confortul familiei si pentru ca cei din jur sa se simta bine.

25 – 27 noi. se simt bine si vor sa fie in centrul atentiei, sa comunice, sa se distreze; cei care au meserii legate de arta, spectacole si prezentare in fata unui public vor impresiona audienta, se vor face remarcati; poate fi un debut remarcabil, vor avea succes pentru o perioada lunga de timp. Mercur retrograd determina mici incurcaturi in deplasari si transmiterea informatiilor.

28-30 noi. au sentimente de gelozie ori invidie fata de unele persoane cu care au mai avut si in trecut divergente.