Leu sau Ascendent in Leu

Pentru acesti nativi, sectorul financiar este puternic aspectat de mai multe planete, de Luna Noua si Luna Plina. Evenimentele sunt variate; pot fi castiguri consistente care provin din partea sotului sau sotiei ori din alte parteneriate (4, 23, 28-31), pot primi cadouri dar fac si mari cheltuieli (6-10 martie). Interesul si motivatia actiunilor pot sa fie indreptate spre administrarea si gestionarea banilor altor persoane sau a unor societati.

Intrarea lui Uranus in casa a IX-a, alaturi de Jupiter va impulsiona pe Lei sa devina curiosi, interesati de nivelul lor cultural, stiintific, de calatorii in strainatate. Unii devin brusc interesati de domeniul juridic, filozofic, religios sau de invatamant (ca profesor), mai ales dupa data de 21 martie. Apare dorinta unor noi experiente, unei viziuni mai largi asupra vietii; interesul pentru studiile superioare sau schimbarea modului de viata din prezent. Interesul pentru o noua cunoastere, curiozitatea, calatoriile aventuroase vor fi printre preocuparile urmatorilor 7 ani. Mai pot deveni interesati de domenii stiintifice moderne, de tehnica de varf, electricitate, informatica, astronomie etc.

Relatiile si parteneriatele vor fi foarte armonioase si echilibrate. Isi pot exprima foarte bine sentimentele, sunt intelegatori si stiu sa faca unele compromisuri intelegand ca este in avantajul lor. Au sansa de a lega o relatie frumoasa de iubire, prietenie sau afaceri (10-11 martie).