Leu si ascendent in Leu

Latura intelectuala si spirituala este puternic influentata de incarcatura planetara. Pentru unii va determina nevoia de continuare si aprofundare a studiilor intr-o anume directie cu totul ignorata pana acum. Pentru altii va fi o redirectionare a interesului spre alt domeniu de cunoastere. Atractia pentru idei noi, ca si o schimbare de convingeri, apare brusc in constiinta acestor nativi si chiar daca nu se va evidentia, va ramane ca o samanta incoltita ce va evolua in timp. In general este o perioada favorabila pentru a se implica in studiu, a acumula noi cunostinte, a se reorienta, specializa, perfectiona. Vor intampina unele dificultati si probleme care tin de lacune sau deficiente in educatie ori de o anumita cunoastere ce n-a fost asimilata la timpul ei si acum, toate acestea pun o serie de piedici in finalizarea studiilor sau obtinerea unei diplome. Domeniile favorizate sunt: educatia, filozofia, dreptul, medicina, religia, cercetarea, pionieratul, limbile straine, calatoriile lungi. Unii vor calatori in scopul cunoasterii sau pur si simplu din dorinta de aventura si noi experiente.

Luna noua pe 3 aprilie poate fi o detenta pentru dorinta lor de expansiune (fizica sau mentala). Pana pe 23 aprilie Mercur retrograd zadarniceste buna comunicare si deplasare. Luna plina din 18 aprilie aduce provocari legate de comunicarea cu cei din jur; ar fi bine ca in aceasta perioada sa fie mai atenti la relationare si mai receptivi fata de ideile celorlalti. Dupa data de 23 aprilie cresc sansele de reusita in planul studiilor si calatoriilor si au mai multa creativitate si noroc prin prezenta planetei Venus.
Nativii pot avea avantaje financiare din colaborari si parteneriate, iar viata amoroasa are un plus de farmec pana pe 21 aprilie. Dupa 20 aprilie, intrarea Soarelui in sectorul socio-profesional va deschide perspective pentru o implicare mai mare, reorganizare, afirmare. pentru planuri, idei si modalitati de imbunatatire a activitatii profesionale.